Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kambala: "Tagad Moralesu sakautu"

Jānis Pārums

Kambala: "Tagad Moralesu sakautu"
Kambala (pa labi) debijas cīņā pret Moralesu
Foto: Ralph Fountain

Sarunā ar portālu eSports.lv Latvijas profesionālais bokseris Kaspars Kambala paudis pārliecību, ka tagad viņam būtu pa spēkam pieveikt amerikāni Alvaro Moralesu, pret kuru šī gada sākumā Kambala debitēja profesionālajā boksā.

Šobrīd Kambala turpina gatavošanos savai nākamajai cīņai. Aizvadītajā nedēļā latvietis arī sparingojis kopā ar Moralesu (3-1-4) un, lai gan sparings un cīņa ir divas atšķirīgas lietas, juties pietiekami progresējis un pārliecināts par saviem spēkiem: "Ja tagad būtu jācīnās ar Moralesu, varētu mierīgi viņam dot iekšā," sacīja Kambala, kura debijas cīņa ar amerikāni šī gada 11. janvārī noslēdzās ar neizšķirtu iznākumu.

Kambala savu nākamo, pēc skaita ceturto, profesionālo cīņu aizvadīs 8. jūlijā, taču pretinieks pagaidām vēl nav zināms. Kā atzina bokseris: "Ir pāris kandidāti, taču skaidrības par pretinieku nav. Ir variants, ka pretinieks būs kāds no Moralesa bijušajiem pretiniekiem, ar kuru viņš cīnījies neizšķirti."

Tādu, izņemot pašu Kambalu, ir trīs – Andreass Spangs (0-0-1), Tailers Hinkijs (4-0-1, 3KO) un Sets Mičels (3-0-1, 2KO). Spangam cīņa ar Moralesu bijusi pagaidām vienīgā, savukārt Hinkijs un Mičels turpina aktīvi boksēties, tāpēc reāli kandidāti varētu būt tieši pēdējie divi.

Pats Alvaro Moraless pēdējo cīņu aizvadīja piektdien, 13. jūnijā, sagādājot pirmo zaudējumu tautietim Alfrēdam Hepijam (5-1, 4KO). Jau 20 jūlijā Moraless aizvadīs nākamo cīņu, kad boksēsies ar poli Gžegožu Kielsu (5-0, 3KO).

Starp citu, 8. jūlijā Lasvegasas "Cox Pavilion" notiekošā boksa vakara ietvaros cīņu aizvadīs arī Kambalas pēdējais pretinieks Emīls Vaitroks. Viņš boksēsies ar bijušo "Ultimate Fighting Championship" čempionu Riko Rodrigesu, kura pieredze boksā gan ir tikai viena cīņa 2006. gadā, kas tika uzvarēta ar nokautu pirmajā raundā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-16 12:06, pirms 16 gadiem
Nu, tad lai tam nākamajam arī iedod iekšās.
Slēpts komentārs: aichels

  +3 [+] [-]

, 2008-06-16 12:29, pirms 16 gadiem
Cerams, ka šoreiz nesitīsies ar kaut kādu tauku piku !
Slēpts komentārs: yuka

  +5 [+] [-]

, 2008-06-16 12:46, pirms 16 gadiem
yuka rakstīja: U-N-Z

Nē, U-Z-N

  -1 [+] [-]

, 2008-06-16 20:47, pirms 16 gadiem
Tas Tev nav basketbols kur varēji kaifot un spēlēt