Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Rasels par Lomačenko titulcīņām: "Tas ir idiotisms"

Jānis Pārums

Rasels par Lomačenko titulcīņām: "Tas ir idiotisms"
Gerijs Rasels juniors
Foto: Pat Lovell/ Hogan Photos

Amerikāņu bokseris Gerijs Rasels (24-0, 14KO) joprojām nespēj samierināties ar Pasaules Boksa organizācijas (WBO) lēmumu, kas jau otro cīņu pēc kārtas dod iespēju par titulu cīnīties mazpieredzējušajam ukrainim Vasīlijam Lomačenko (1-1, 1KO).

Lai gan Lomačenko ir divkārtējs olimpiskais čempions, profesionālajā ringā viņa pieredze ir niecīga. Otrajā profesionālajā cīņā viņš varēja pārrakstīt boksa vēsturi, kļūstot par bokseri, kam ar vismazāko cīņu skaitu (2) izdevies kļūt par pasaules čempionu, tomēr viņš to neizmantoja, pēc punktiem kapitulējot pieredzējušajam Orlando Salido (41-12-2, 28KO). Savā trešajā profesionālajā cīņā viņš vēlreiz cīnīsies par WBO titulu, šoreiz pret obligāto titula pretendentu Raselu.

"Tas ir kaut kāds idiotisms. Visi puiši pāris gadus smagi strādā, lai iegūtu tādu iespēju, bet viņš to ieguva otrajā cīņā un tagad atkal," neizpratnē par WBO labvēlību attiecībā pret Lomačenko ir Rasels.

"Cīņā pret Salido viņš boksējās tā, kā tas bija sagaidāms. Ir labi, ja tev ir amatieru boksa pieredze, bet profesionāļos jāveic konkrēti soļi, ko Lomačenko nav veicis. Viņš aizvien ir amatieris," norādīja Rasels. "Tas, ka viņš boksējas profesionāļos nenozīmē, ka viņš tāds ir. Ir redzams, ka viņš joprojām pieradis boksēties četrus raundus. Viņš nevar kontrolēt tempu, nevar nomest ātrumu un ieviest korekcijas cīņas gaitā."

Vasīlija Lomačenko un Gerija Rasela juniora cīņa par vakanto WBO titulu notiks 21.jūnijā Karsonā (ASV).

     [+] [-]

, 2014-05-16 01:55, pirms 10 gadiem
pilnigi piekritu un ceru, ka Lomacenko pec sis cinas bus lielai burbulis parplisis un vares sakt karjeru profesionalos tapat kaa parejie, lenam un sapigi

  +1 [+] [-]

, 2014-05-16 09:31, pirms 10 gadiem
Taisnība vien ir.. nav godīgi pret tiem, kas visu mūžu virzās uz titulcīņām.