Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Promouters: "Kļičko nopelnījis WBC pretimnākšanu"

Jānis Pārums

Promouters: "Kļičko nopelnījis WBC pretimnākšanu"
Boriss Grinbergs un Magomeds Abdusalamovs
Foto: allboxing.ru

Krievu smagsvara Magomeda Abdusalamova (18-0, 18KO) promouters Boriss Grinbergs atzinis, ka viņš atbalsta WBC pieņemto lēmumu neatņemt Vitālijam Kļičko (45-2, 41KO) čempiona jostu un dot viņam laiku savainojuma sadziedēšanai.

"Vitālijs Kļičko ir cienīgs čempions, kurš 11 reizes spējis aizstāvēt savu titulu," sacīja Grinbergs. "Varu saprast, kāpēc WBC vadība viņam bija tik pretimnākoša. Mūsdienu boksā nav nemaz tik daudz čempionu, kuri dominē savā svara kategorijā un notur čempiona jostu jau gandrīz desmit gadus. Vitālijs Kļičko ir viens no viņiem, un ar savu karjeru viņš ir nopelnījis tādu attieksmi. WBC pret viņu attiecās ar cieņu, tīri cilvēcīgi viņus var saprast. Tāpat es cienu WBC lēmumu dot Vitālijam laiku, lai sadziedētu savainojumu. Kā zināms, tieši 2014.gada sākumā WBC pieņems lēmumu aizvadīt vai neaizvadīt cīņu par WBC pagaidu čempiona titulu."

Grinbergs gan norādīja, ka viņa sportistam Abdusalamovam šāds WBC lēmums ne gluži nāk par labu: "Šī neskaidrība, protams, nedaudz apgrūtina uzdevumu Magomedam, kurš ieņem ceturto vietu WBC rangā un ir pietuvojies iespējai izcīnīt čempiona jostu, taču mēs saprotam un respektējam WBC lēmumu. Abdusalamovs negrasās sēdēt bez cīņām līdz nākamajam gadam, pacentīsimies organizēt viņam cīņu oktobrī. Ja nu WBC pārdomās un nolems aizvadīt cīņu par pagaidu WBC čempiona titulu šogad, Abdusalamovs labprāt cīnīsies ar Bermeinu Stivernu, kurš ir ranga pirmais numurs un obligātais titula pretendents. Otro un trešo vietu ieņem Sets Mičels un Kriss Areola, kuru rudenī cīnīsies savā starpā, bet tas nozīmē, ka nevarēs cīnīties pret Stivernu oktobrī. Magomeds rindā ir nākamais un vienīgais, kurš pagaidām brīvs un gatavs cīnīties ar Stivernu ne minūti nedomājot."

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-15 13:53, pirms 11 gadiem
šitas čižiks izskatās ka būs next pēc Kličko kas plosīsies......