Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vilcāns pakāpies uz 13. vietu IBF rangā, Riakpors pieteicies uz Brieža jostu

Rolands Eliņš

Vilcāns pakāpies uz 13. vietu IBF rangā, Riakpors pieteicies uz Brieža jostu
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing

Latvijas bokseris Ralfs Vilcāns jaunākajā IBF ranga izdevumā pakāpies uz 13. vietu otrā vidējā svara kategorijā.

Ralfs Vilcāns maijā aizvadīja cīņu "LNK Boxing" cīņu šovā, kur pēc punktiem pieveica Krievijas bokseri Artjomu Karasjovu. Vilcānam cīņa neizdevās pati pārliecinošākā, tika minēts, ka patraucējusi trauma, taču viņš savu bilanci tāpat uzlaboja līdz 13-0.

Vilcāns jau ilgāku laiku atradās IBF pasaules rangā, kurā ieņēma 14. vietu. Tagad viņš pakāpies uz 13. vietu otrā vidējā svara kategorijā, kurā IBF pasaules čempiona josta pieder Kanelo Alvaresam.

Jāpiemin, ka IBF rangā pirmās divas vietas šajā svarā ir vakantas, attiecīgi Vilcānam priekšā ir desmit bokseri.

IBF rangs atjaunots arī krūzeru svara kategorijā, kurā pasaules čempiona titulu jostu jūlija sākumā Austrālijā grasās aizstāvēt Mairis Briedis. Uz otro vietu šajā rangā pakāpies brits Ričards Riakpors (15-0), kurš nesen pieveica itāli Fabio Turči.

Riakpors iepriekš bija IBF ranga 12. vietā, bet ar savu uzvaru pār Turči kļuvis par nākamo IBF čempiona jostas pretendentu un varēs mēģināt izaicināt Brieža un Džeija Opetaijas cīņas uzvarētāju.

Jāatgādina, ka ir četras lielās boksas organizācijas, kas katra veido savus pasaules rangus, bieži vien tajos neiekļaujot bokserus, kas piedalās citu organizāciju rīkotajās cīņās.

     [+] [-]

, 2022-06-16 09:44, pirms 2 gadiem
Kāds sakars Vilcānam ar Briedi un IBF kruizeru rangu...??

     [+] [-]

, 2022-06-16 10:54, pirms 2 gadiem
left_hook rakstīja: Kāds sakars Vilcānam ar Briedi un IBF kruizeru rangu...??
nekāds, bet papildu info ir ok uzzināt pie viena.

     [+] [-]

, 2022-06-16 14:47, pirms 2 gadiem
.............. rakstīja: nekāds, bet papildu info ir ok uzzināt pie viena.
Papildus info par Vilcānu būtu kā reiz OK, bet par diviem dažādiem sportistiem parasti raksta divus rakstus, nevis bāž zem viena. Tāpat kā par katru cīņu taisa rakstu un analīzi, nevis kā šeit- sasviež visu cīņas vakaru zem viena virsraksta un nekādas analīzes. Protams, šeit es runāju par profesionāliem sporta medijiem, nevis dzelteno tenku lapeli kā šī.