Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Stjuards: "Čisora ir kā buldogs, bet Hejs - gudrāks"

Jānis Pārums

Stjuards: "Čisora ir kā buldogs, bet Hejs - gudrāks"
Emanuels Stjuards
Foto: sportbox.ru

Titulētā ukraiņu boksera Vladimira Kļičko (57-3, 50KO) treneris Emanuels Stjuards izteicis savas domas par jūlijā gaidāmo Deivida Heja (25-2, 23KO) un Dereka Čisoras (15-3, 9KO) cīņu. Stjuards par nelielu favorītu uzskata Heju.

"Pirmkārt, šī cīņa atnesīs daudz naudas. Kas attiecas uz mani – es šo cīņu gribu redzēt! Domāju, ka būs aizraujoši... ar visām emocijām, diviem kolorītiem bokseriem. Būs daudz polemikas," sacīja Stjuards.

Viņš pauda viedokli, ka favorīts šajā cīņā būs Hejs, taču ne izteikts: "Hejam ir neliels pārsvars ātrumā. Viņam ir ātrums, viņš labi domā, bet Čisora ir buldogs, kurš uzbruks. Abiem puišiem ir kaut kas no ielu psiholoģijas. Manuprāt, nelielas priekšrocības ir Deividam. Un ne tikai uz ātruma rēķina – viņam ir eksplozīvas rokas. Taču nezinu vai viņš spēs izturēt pastāvīgo spiedienu no Čisoras puses. Pat, ja ņem vērā, ka Čisora nav tik meistarīgs un ātrs kā Deivids, viņš tomēr ir stūrgalvīgs un izturīgs bokseris. Hejs mīl cīnīties atsevišķos momentos – uzsprāgt, tad atkāpties, tad atkal meklēt iespējas uzbrukumam. Ja Čisora visu laiku izdarīs spiedienu, tas Heju var izsist no ritma. Turklāt Čisora ir tīrs smagsvars, kamēr Hejs – nekas vairāk kā lielgabarīta pirmā smagā svara bokseris. Taču vienalga neliels favorīts manā skatījumā ir Deivids."

Tāpat Stjuards novērtēja aizvadīto Floida Meivezera un Migela Koto cīņu, kurā pēc punktiem uzvarēja Meivezers: "Tā bija laba cīņa. Floids atstāja ļoti labu iespaidu. Viņš izdarīja visu, kas nepieciešams, lai cīņu padarītu skatāmu. Vienmēr esmu teicis, ka viņš savu naudu nopelnījis galvenokārt pateicoties "24/7" šovam. Viņš pats iepriekš atzinis, ka, ja būtu aktīvāks, varētu nokautēt gan Mosliju, gan Markesu, gan vēl vairākus pretiniekus. Parasti viņš ir bijis iespaidīgs "24/7" šovā, bet ne tik ļoti – cīņās. Taču iepriekšējā cīņā viņš attaisnoja to reklāmu, ko bija uztaisījis "24/7"".

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

  +7 [+] [-]

, 2012-05-15 19:58, pirms 12 gadiem
cerams ka buus interesanta cinja ,gribu lai Hejs uzvar .

  -3 [+] [-]

, 2012-05-15 20:18, pirms 12 gadiem
es par cisoru

  +3 [+] [-]

, 2012-05-15 21:59, pirms 12 gadiem
Manuprāt, ļoti objektīvs viedoklis. Gribētos, lai uzvar Hejs, tad tas Čisoram būtu 4 zaudējums pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2012-05-16 10:55, pirms 12 gadiem
Būs skaists ,salīdzinoši, ar Kļičko cīņām agresīvs bokss!
Domāju ,ka Hejs Čisoru nopunktēs ,vai veiksmīgā gadījumā TKO. KO nebūs.

Visu cieņu MMA faniem un cīkstoņiem ,bet novēlu un gribētu ,lai cilvēki atkal iemīl boksu kā agrāk- tur ir sava burvība! Pateicoties šādai promocijai tas varētu notikt ,protams, pēc tam skatītāji būtu jāizglīto ,lai neietekmējas no šādas pirms/pēc cīņas bravūrības ārpus ringa. Taču šis bokss ,kas būs 17.Jūlijā "paķers" daudz vairāk publiku ,jaunus fanus utt. nekā Kļičko vs Mormekss utt.

Veiksmi un izdošanos visiem!