Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Teilors plāno tikties ar Kalzagi

Jānis Pārums

Bijušais absolūtais pasaules čempions boksā vidējā svarā (līdz 72.6kg) Žermēns Teilors (ASV), pēc cīņas ar savu tautieti Kelliju Pavliku, savu nākamo cīņu labprāt aizvadītu ar supervidējā svara (līdz 76.2kg) absolūto čempionu, britu Džo Kalzagi.

Ar Pavliku Teilors tikās jau 29. septembrī, piekāpjoties ar tehnisko nokautu septītajā raundā un piedzīvojot pirmo zaudējumu savā profesionāļa karjerā. Revanša cīņa notiks 2008. gada 16. februārī. Uzvaras gadījumā Teilors gribētu tikties ar Džo Kalzagi.

"Ja tiks uzvarēts Pavliks, Teilors būs ieinteresēts cīņā ar Kalzagi. Ja Teilors tiks pie panākuma, mēs izdarīsim visu, lai cīņa ar Kalzagi notiktu," paziņoja Teilora pārstāvis.

Pašlaik Kalzages komanda veic pārrunas ar pirmā smagā svara (līdz 79.4kg) labākā boksera Bernarda Hopkinsa (ASV) pārstāvjiem. Bokseri jau apsolījuši, ka cīņa notiks, jāvienojas tikai par laiku un vietu.

Izmantotie resursi:
www.boxingscene.com
Foto: AP