Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bokseriem Rozentālam un Grundulim sudraba medaļas sacensībās Somijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bokseriem Rozentālam un Grundulim sudraba medaļas sacensībās Somijā
Foto: LNK Boxing

No 11. līdz 13. novembrim Somijas pilsētā Tamperē norisinājās starptautiskais boksa čempionāts “42nd International Tammer Tournament”. Kopumā turnīrā piedalījās dalībnieki no 15 valstīm, informē portals balticevents.info.

Latviju pārstāvēja sportisti Francis Rozentāls, Mārcis Grundulis un Matvejs Prokudins. Prokudinam neizdevās pārvarēt pretinieku no Brazīlijas un latvietis ticis pie bronzas medaļas.

Mārcis Grundulis pirmajā cīņā pārliecinoši uzvarēja Norvēģijas bokseri. Tālāk sīvā cīņā pret Somijas pārstāvji Grundulis arī uzvarēja pretinieku. Finālā Mārcis cīnījās pret olimpisko spēļu dalībnieku Nadiru Abdeļhaku no Marokas. Fināls Grundulim izdevās smags, samierinoties ar sudraba godalgu, bet zelta medaļnieku Abdeļhaku apbalvoja ar “Labāka turnīra boksera” kausu.

Latvijas sportistam Francim Rozentālam bija pārliecinoša uzvara pirmajā cīņā pret Somijas pārstāvji. Finālā bija cīņa pret Brazīlijas bokseri, kur cīņā par zeltu Francis nosūtīja pretinieku nokdaunā. Tiesneši uzvaru atdeva brazīlietim un Rozentāls ieguvēja sudrabu.

''Mēs čakli trenējamies un cenšamies regulāri uzstāties turnīros ārzemēs, lai paradītu savu skolu un pacelt Latvijas karogu uz pjedestāla,'' teica galvenais bokseru treneris Sandis Kleins.

Informāciju sagatavoja:
Ļevs Berezins

     [+] [-]

, 2022-11-14 14:04, pirms gada
Analfabēti ibio!!! ( -Kas?) Rozentāls, (-Kam?) Rozentālam
Paņemat nolīgstat kādu , kas var pārbaudīt rakstus - te katrā rakstā ir kaudze ar kļūdām, ja nē sākšu lamāties un varēsiet brīdināt, cik uziet!

     [+] [-]

, 2022-11-14 14:44, pirms gada
henrijz rakstīja: Analfabēti ibio!!! ( -Kas?) Rozentāls, (-Kam?) Rozentālam
Paņemat nolīgstat kādu , kas var pārbaudīt rakstus - te katrā rakstā ir kaudze ar kļūdām, ja nē sākšu lamāties un varēsiet brīdināt, cik uziet!
paldies par kritiku, lamāties nevajag. Ir salabots.

     [+] [-]

, 2022-11-14 17:41, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: paldies par kritiku, lamāties nevajag. Ir salabots.
Paldies. Runa diemžēl ir praktiski par katru rakstu - rodas sajūta, ka jums ir kkāds maksas pasūtījums degradēt valodu... Pieraduma pēc nāku šeit un lasu aktuālās ziņas, lai gan konkurentu mūsdienās netrūkst... Esmu rakstījis rakstus deviņdesmitajos avīzēm - nezinu kāda sistēma ir pie Jums, bet parasti autors uzcep rakstu, pāriet pāri un izlabo kļūdas un tad viņu vēlreiz gan stilistiski, gan citādi izlabo redaktors. Nav Jums tas bizness ar desmit tūkstoš rakstiem dienā, ka nevarētu parūpēties par kvalitāti. Tiešām ceru ka varēsiet saorganizēt normālu kvalitātes kontroli.

     [+] [-]

, 2022-11-18 18:48, pirms gada
Tāda sajūta, ka te katrs žurnālists drukā par jebkuru sporta veidu, īsti neiedziļinoties un nejūtot situāciju nevienā no tiem. Vismaz situācijas izklāsts un stils reizēm ir reti unikāls. Tāpat arī nepamet sajūta, ka katram stāv viens uzskricelēts raksts, kuru tik iekopē un izmaina uzvārdus.
p.s. "Tiesneši uzvaru atdeva brazīlietim un Rozentāls ieguvēja sudrabu."
Neizskatās ka būtu labots.

"teica galvenais bokseru treneris" varbūt ka teica bokseru galvenais treneris tomēr.