Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs maina domas par karjeras beigām un noskaņojas nākotnes cīņai pret Usiku

Rolands Eliņš

Fjūrijs maina domas par karjeras beigām un noskaņojas nākotnes cīņai pret Usiku
Taisons Fjūrijs atvērtajā treniņā pirms cīņas ar Vaitu. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Pasaules čempions smagsvaros WBC versijā Taisons Fjūrijs veicis labi paredzamu viedokļu maiņu un paziņojis, ka tomēr nav beidzis boksera karjeru. Viņš rēķinās, ka Oleksandrs Usiks vēlreiz pieveiks Entoniju Džošua un ka pēc tam Usiks aizvadīs cīņu ar Fjūriju, tiesa, Fjūrijs par to vēlēsies lielu samaksu.

Pēc uzvaras pār Dilianu Vaitu Taisons Fjūrijs bija devis mājienu par karjeras beigām, un vēlāk viņš šo nodomu publiski apliecināja vēl vairākkārt. Tiesa, tie bija vārdi, kamēr darbi - atteikšanās no WBC čempiona jostas - nesekoja, un attiecīgi Fjūrija vārdi tika uztverti ar krietnu skepsi. Tā izrādījās pamatota, jo Fjūrijs šodien informēja "Quensberry Promotions", ka pilnīgi noteikti atgriezīsies ringā.

"Domāju, ka pasaule gaidīja, kad paziņosim savus plānus," teica Fjūrijs. "Pirms nedēļas es ar promouteru Frenku Vorenu apsēdāmies jaukā restorānā Londonā un kārtīgi izrunājāmies. Es noteikti atkal atgriezīšos ringā, un, ja kāds var man par to izkārtot lielo algas dienu, tas ir Vorens. Es viņu saucu par Maģisko vīru, un mēs kopā paveiksim lielas lietas."

Fjūrijs uzsvēra, ka negatavojas aizvadīt titula obligātās aizstāvēšanas cīņu, jo iepriekš jau to darīja pret Deonteju Vailderu un Dilianu Vaitu. Tā vietā Fjūrijs tagad var izvēlēties pretinieku, taču viņš negrasās to sasteigt un labākajā gadījumā apsvērtu domu aizvadīt nākamo cīņu rudenī. Šajā sakarā tiek piesaukta iespējamā cīņa ar UFC čempionu Frensisu Nganū.

Fjūrija uzmanība noteikti būs pievērsta augustā paredzētajai cīņai starp Oleksandru Usiku un Entoniju Džošua. Fjūrijs izteica gatavību aizvadīt visu titulu apvienošanas cīņu pret šīs cīņas uzvarētāju, taču Fjūrijs bija drošs, ka tas būs Usiks.

"Kad tas vidējā svara bokseris izslēgs to bodībilderi, tad šeit būs palicis tikai viens cilvēks, lai tiktu galā ar šo cirku," teica Fjūrijs. "Taču tiem cilvēkiem, kuri vēlas redzēt šo cīņu, es saku šo: sagatavojiet naudu! Es cīnos par tituliem, taču, ja jūs vēlaties, lai es tam vidējā svara bokserim atņemu titulus un parādu īstu smagsvaru boksu, esiet gatavi atvērt makus. Un tiem jābūt bieziem makiem. Taču tas viss būs pēc Usika-Džošua cīņas, pirms tam no tā nav nekādas jēgas."

Izmantotie resursi:
https://www.thesun.co.uk/sport/1888...

     [+] [-]

, 2022-06-14 22:34, pirms 2 gadiem
Here comes the money. Dolla dolla, ka ching ba blink. 😁
Tikai par , par to visu šarādi.

  -2 [+] [-]

, 2022-06-14 23:08, pirms 2 gadiem
Viņš jau teica, ka apsolījis sievai vair neboksēties.

  -4 [+] [-]

, 2022-06-14 23:14, pirms 2 gadiem
Slēpts komentārs: x2 rakstīja: Viņš jau teica, ka apsolījis sievai vair neboksēties.
jā, aizejot runāja par veselību un ģimeni:

https://sportacentrs.com/bokss/2804...

Tagad runā par naudas pelnīšanu.

  +4 [+] [-]

, 2022-06-14 23:42, pirms 2 gadiem
Lai, kā tur nebūtu man ļoti gribētos, lai šī cīņa notiktu. Tas būtu superīgs boksa vakars. Pragmatiskais Usiks pret po..istu Fjūriju. Super intriga

  +1 [+] [-]

, 2022-06-15 00:40, pirms 2 gadiem
Es pilnībā neizslēgtu arī to, ka viņam apnika cilvēku komentāri par to, ka viņš nav cīnījies ar kādu no šī brīža titulētākajiem/labākajiem... saka viņš, protams, ka ir labākais, bet tie ir tikai vārdi, pirms to nav pierādījis ringā... tad, kad viņš uzveiks Usika/Džošua cīņas uzvarētāju, tad arī varēs apgalvot, ka ir labākais un beigt karjeru...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-15 01:43, pirms 2 gadiem
Well, that didn't last long. Laikam sieva sagribēja lielāku jahtu

     [+] [-]

, 2022-06-15 08:30, pirms 2 gadiem
Nezinu kas?tai Fjurija ir, kaut kads dzakalju dvesele, bet dabut vinu gar zemi nevar. Neticu ka ari Usiks to spes, ja nu vienigi visus 12. raundus skraidis pa ringu.

     [+] [-]

, 2022-06-15 13:11, pirms 2 gadiem
petravicus rakstīja: Es pilnībā neizslēgtu arī to, ka viņam apnika cilvēku komentāri par to, ka viņš nav cīnījies ar kādu no šī brīža titulētākajiem/labākajiem... saka viņš, protams, ka ir labākais, bet tie ir tikai vārdi, pirms to nav pierādījis ringā... tad, kad viņš uzveiks Usika/Džošua cīņas uzvarētāju, tad arī varēs apgalvot, ka ir labākais un beigt karjeru...
Diez vai. Fjūrijs taču bija pirmais, kurš uzveica Vladimiru Kļičko, kad tam vēl nebija pensijas vecums sasniegts.

     [+] [-]

, 2022-06-15 17:28, pirms 2 gadiem
hmmm....nu neko, ja tik loti grib pirmo reizi pa muti dabūt, tad droši var atgriezties ringā.
Usikam tur īpaši grūti nevajadzētu tādu lamzaku nolikt pie vietas.

     [+] [-]

, 2022-06-16 09:47, pirms 2 gadiem
Domas par karjeras beigām.?

Tak nebija tādu domu. Uztaisīja tādu blāvu intrigu, tas arī viss.