Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Oficiāli: Bolotņiks 14. augustā cīnīsies pret Anglijas pirmo numuru Buatsi

Oficiāli: Bolotņiks 14. augustā cīnīsies pret Anglijas pirmo numuru Buatsi
Džošua Buatsi un Ričards Bolotņiks. Foto: Matchroom Boxing

Boksa aģentūra "Matchroom Boxing" paziņojusi sava boksa cīņu šovu "Fight Camp" otrās sezonas grafiku, un 14. augusta šovā vakara galvenā cīņa būs starp Latvijas bokseri Ričardu Bolotņiku un britu Džošua Buatsi, kurš šobrīd "BoxRec" rangā atrodas 11. vietā, visaugstāk starp Lielbritānijas bokseriem pussmagā svara kategorijā. Cīņa norisināsies par WBA "International" titulu un, visticamāk, noteiks nākamo pasaules čempiona titula izaicinātāju.

Ričards Bolotņiks iepriekšējā gada decembrī izcīnīja WBO Eiropas čempiona titulu un nonāca pavisam tuvu pasaules elitei. Viņš šobrīd pakāpies uz labāko sešinieku gan WBO, gan IBF pasaules rangos, un rudenī tēmē uz cīņu pret WBA pasaules čempionu Dmitriju Bivolu. Lai par šo mērķi varētu turpināt runāt, nepieciešams ielauzties arī WBA rangā, un 14. augustā Anglijā Bolotņikam būs šāda iespēja.

Ričardam pretim stāsies ļoti nopietns pretinieks, arī ar lielām ambīcijām un spējām. 28 gadus vecais Džošua Buatsi uzvarējis visās 14 savās profesionālajās cīņās, ir Rio olimpisko spēļu medaļnieks amatiera statusā un WBA "International" čempiona jostu aizstāvējis jau septiņās cīņās pēc kārtas. 12 no savām 14 cīņām Buatsi pabeidzis ar nokautu.

"Droši vien Bolotņiks būs pirmais patiešām nopietnais pārbaudījums Buatsi karjerā," Latvijas bokseris izpelnījās augstu novērtējumu "Fight Camp" grafika paziņošanas ceremonijā, un tam piekrita arī "Matchroom Boxing" boss Edijs Hērns.

"Šī būs brīnišķīga cīņa," par Buatsi-Bolotņiks izteicās Hērns. "Man jau cilvēki sen teica, ka Buatsi jāveic solis uz augšu, un te būs šī iespēja. Bolotņiks patiešām būs tāds pārbaudījums, kā jau te tika teikts. Bolotņiks uzvarēja MTK "Golden Contract" turnīrā, izsitot visus pretiniekus ar lielisku pašpārliecinātību. Manuprāt, lieliska galvenā cīņa 14. augusta šovam."

Par Bolotņika un Buatsi iespējamo cīņu runas parādījās jau iepriekšējā nedēļā, kas nejauši internetā noplūda attēls no Hērna piezīmju bloknota, kur viņu uzvārdi bija ierakstīti blakus. Portāls Sportacentrs.com pirms pāris dienām apstiprināja, ka šīs cīņas izzinošana tiek gaidīta, turklāt, ka tā arī plānota kā tā sauktais "Eliminator", proti, uzvarētājs varēs pieteikties uz WBA pasaules čempiona Dmitrija Bivola izaicināšanu.

Buatsi boksa statistikas portālā "Boxrec" izlikts ar 11. numuru pussmagā svara kategorijā, kamēr Bolotņiks ir tieši aiz viņa - 12. vietā. Taču šī Bolotņikam būs pirmā reize, kad viņš cīnīsies ar kādu bokseri, kurš ir tik augstā ranga pozīcijā.

"Fight Camp" ir Hērna organizēts cīņu šovu seriāls, kas tika atklāts iepriekšējā vasarā, kad pandēmijas apstākļos bokseriem tika sarūpētas iespējas aizvadīt cīņas unikālā "Nometnes" atmosfērā. Šovasar jau plānots, ka cīņas varēs apmeklēt arī skatītāji. Kopumā plānoti trīs cīņu vakari, sākot no 31. jūlija, bet Bolotņika un Buatsi cīņa būs galvenais notikums trešās nedēļas cīņu šovā 14. augustā.


, 2021-06-14 16:52, pirms 3 gadiem
Pretinieks nopietns, bet vēl zaļš, japaņem uz pieredzi💪
Slēpts komentārs: H.E.N.R.Y.
, 2021-06-14 17:19, pirms 3 gadiem
Vai tad viņš ir krievs? Latviski tīri labi runā.
, 2021-06-14 17:21, pirms 3 gadiem
maris777 rakstīja: Vai tad viņš ir krievs? Latviski tīri labi runā.
Viņš ir, vismaz lielāko daļu laika runā krieviski, taču šobrīd, vismaz pēc Instagram spriežot mēģina runāt arī ar Latviešu auditoriju.
, 2021-06-14 17:23, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Krievs dabūs pa tauri un kārtīgi! Intervijās izklausās pēc pilnīgākā zābaka, kurš izteikties nemaz neprot.
Viņš tāds ļoti vienkārš cilvēks izskatās ar daudz emocijām - intervijas vienmēr interesantas un smaids viņam no sejas nepazūd.
, 2021-06-14 18:37, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Krievs dabūs pa tauri un kārtīgi! Intervijās izklausās pēc pilnīgākā zābaka, kurš izteikties nemaz neprot.
Skaisti d iiirst nav malku cirst..
, 2021-06-14 19:40, pirms 3 gadiem
Visi piesauc cik Anglis ir labs, bet nevajag aizmirst, ka Anglim nekad nav bijis tāds pretinieks kā Ričards. Ričards sit smagi un tāpēc esmu pārliecinšts, kā būs Ričarda uzvara ar K'O.
Cilvēks arī ir pelnījis ar savu smago darbu treniņos un lielo sirdi!
, 2021-06-14 19:46, pirms 3 gadiem
Ātri dabūs pa muti un brauks māja
, 2021-06-15 01:10, pirms 3 gadiem
andris00 rakstīja: Viņš ir, vismaz lielāko daļu laika runā krieviski, taču šobrīd, vismaz pēc Instagram spriežot mēģina runāt arī ar Latviešu auditoriju.
Tev nepatīk, ka puisis cenšas publiski runāt valodā, kuru lietojot viņš nejūtas komfortabli, jo sekos pārmetumi par to, kā viņš runā? Jā, Kronvaldu Atis no viņa gan jau nekad nesanāks, bet nav arī teikts, ka pats būtu labāks kā viņš. Ričards par sevi atstāj ļoti sirsnīga cilvēka iespaidu un ir pelnījis lielu cieņu par to darbu, kuru viņš līdz šim ir paveicis. Ceru uz kvalitatīvu boksu un cīņu, kas Latvijas vārdu boksa pasaulē nesīs pozitīvā gaismā, nevis ar elkoņiem laužot ceļu.
, 2021-06-15 08:46, pirms 3 gadiem
andris00 rakstīja: Viņš ir, vismaz lielāko daļu laika runā krieviski, taču šobrīd, vismaz pēc Instagram spriežot mēģina runāt arī ar Latviešu auditoriju.
https://www.youtube.com/watch?v=pTN... Ļoti labi latviski runā, nesaprotu par ko jūs runājat.
, 2021-06-15 11:20, pirms 3 gadiem
IAmJamesHarden rakstīja: Pretinieks nopietns, bet vēl zaļš, japaņem uz pieredzi💪
Jā ļoti zaļš)) Olimpiskā bronza un vissas 14 uzvaras profos 12 no tām ar Tko vai KO.
, 2021-06-15 14:04, pirms 3 gadiem
goda vārds -SC varētu man paskaidrot kur konkrētajā attēlā lasamajā textā viņu filtram ir izdevies salasīt kādu rupjību???
"Lūdzu, iztiksim bez savstarpējām rupjībām. Protams, mazliet pacenšoties, Tu varētu apiet mūsu vārdu filtru un iedabūt te iekšā savas neķītrības, bet tas nav to vērts."
';
, 2021-06-16 11:06, pirms 3 gadiem
Stirnpirdis rakstīja: Tev nepatīk, ka puisis cenšas publiski runāt valodā, kuru lietojot viņš nejūtas komfortabli, jo sekos pārmetumi par to, kā viņš runā? Jā, Kronvaldu Atis no viņa gan jau nekad nesanāks, bet nav arī teikts, ka pats būtu labāks kā viņš. Ričards par sevi atstāj ļoti sirsnīga cilvēka iespaidu un ir pelnījis lielu cieņu par to darbu, kuru viņš līdz šim ir paveicis. Ceru uz kvalitatīvu boksu un cīņu, kas Latvijas vārdu boksa pasaulē nesīs pozitīvā gaismā, nevis ar elkoņiem laužot ceļu.
kurā vietā tu izvilki, ka man nepatīk? Manis pēc, lai runā kā viņam vieglāk, viņš tāpat pozitīvā veidā nes Latvijas vārdu pasaulē =)
, 2021-06-16 19:48, pirms 3 gadiem
Kalnins750 rakstīja: Ātri dabūs pa muti un brauks māja
Skatos, ka Tev vispār bokss kā zobu sāpes, vienalga kurš boksē- viss slikti
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.