Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies cīņu šovs "Born2BeWild"

Jānis Pārums

Aizvadītajā naktī viesnīcā "Reval Hotel Latvija" telpās notika organizatoru "Promoter Of Angels" nodēvētais gada nozīmīgākais starptautiskais cīņu šovs "Born2BeWild", kurā vajadzēja startēt daudzām Latvijas un ārzemju cīņu sporta zvaigznēm. Tiesa, solīto zvaigžņu nebija.

Skatītājiem bija iespēja vērot astoņas profesionālās cīņās pēc "Muai – Thai", K-1, MMA (Mixed Martial Arts) un boksa noteikumiem.

Apbēdināja fakts, ka pasākumā, kurš skaļi nodēvēts par gada visspilgtāko notikumu cīņu sportā, nepiedalījās neviena no solītajām cīņu sporta zvaigznēm. Ringā nebija manāmi ne Mairis Briedis, ne Kristaps Zīle, ne Igors Gončarovs, kā arī pazīstamais K-1 cīkstonis no Igaunijas Andrejs Monzolo.

Lai kā arī būtu, profesionālo cīņu vērotājiem tomēr bija iespēja kļūt par aculieciniekiem Latvijas un Baltijas čempiona titulu izspēlei "Muai – Thai" "Onesongchai Baltic" versijā . Par Latvijas čempiona jostu spēkojās Andrejs Kožemjakins ar Grigoriju Osčipkovu. Cīņa bija spraiga un tikai par punktiem nedaudz pārāks bija Osčipkovs, kurš arī kļuva par jauno Latvijas čempionu.

Par Baltijas titulu "Muai – Thai" svara kategorijā līdz 67 kg sacentās Igaunijas sportists Mirko Moisārs ar latviešu atlētu Dmitriju Turkinu. Šajā duelī pārāks ar tehnisko nokautu bija kaimiņu sportists, kurš arī uz mājām aizveda Baltijas čempiona jostu.

"Born2BeWild" cīņu rezultāti

DisciplīnaCīņu pārisUzvarētājsMetode/Raunds
BokssPavels Dolgovs - Igors Boruha (Lietuva)Pavels DolgovsPTS/4R
BokssArtūrs Kuļikauskis vs. Arķoms KotenkovsArtūrs KuļikauskisPTS/4PTS
MMALeonīds Feiguss - Viktors BarjakinsViktors BarjakinsTKO/3R
K-1Viktors Dubica - Pavlo Nečiporenko (Lietuva)Viktors DubicaKO/2R
Muai – ThaiHannes Ilmjārs (Igaunija) - Sergejs PaņkoHannes IlmjārsPTS/3R
Muai – ThaiErgo Pallo (Igaunija) - Iļja RepinsIļja RepinsPTS/3R
Muai – ThaiMirko Moisārs - Dmitrijs TurkinsMirko MoisārsTKO/4R
Muai – ThaiAndrejs Kožemjakins - Grigorijs OsčepkovsGrigorijs OsčepkovsPTS/5R

Izmantotie resursi:
muaythaiacademy.lv