Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Tompsons atdeva visus spēkus, lai uzvarētu"

Jānis Pārums

Kļičko: "Tompsons atdeva visus spēkus, lai uzvarētu"
Vladimirs Kļičko cīņā pret Toniju Tompsonu
Foto: AP

"Negaidīju, ka būs tik grūti. Šī man bija vērtīga pieredze," pasaules čempions boksā smagajā svarā IBO, IBF un WBO versijās Vladimirs Kļičko sacīja pēc uzvaras (ar nokautu 11. raundā) pār Toniju Tompsonu.

"Tompsons ir neticams bokseris. Viņš bija tieši tik sarežģīts kā es biju paredzējis. Tonijs bija sportiskās formas virsotnē un izdarīja visu, ko spēja, lai uzvarētu. Viņš atdeva visus spēkus un patstāvīgi turēja mani sasprindzinājumā. Tomēr negaidīju, ka būs tik grūti. Šī man bija vērtīga pieredze," Vladimirs Kļičko pēc cīņas slavēja pretinieku un priecājās par panākumu.

"Es joprojām esmu čempions un man ir trīs jostas – tas nozīmē, ka ikviens pretinieks, kas iziet pret mani ringā, ir ar milzīgu motivāciju. Sen man nav bijis zilums zem acs, tagad vismaz izskatos pēc boksera," ar smaidu sacīja ukrainis.

Kļičko treneris Emanuels Stjuarts atzina, ka lielu lomu nospēlējusi pieredze: "Abi bokseri bija noguruši, bet Vladimiram tagad ir pieredze, kādas nebija agrāk. Viņš spēja atgūt otro elpu."

"Kļičko ir lielisks čempions. Viņš ir labāks bokseris par mani. Vladimirs noslēdza cīņu tā, kā es vēlējos to noslēgt. Es varēju parādīt labāku sniegumu, taču es paguru un tas bija neatgriezeniski. Mainīju taktiku, bet tas nospēlēja Vladimira labā. Vienīgā lieta par ko man sāp sirds – es zaudēju," pēc cīņas atzina Tonijs Tompsons.

"Viņš mani pārsteidza ar perfektu sitienu. Es to neredzēju. Cēlos jau augšā un domāju, ka varēju turpināt, taču Džo Kortess ir lielisks tiesnesis un es respektēju viņa lēmumu," piebilda ASV bokseris.

Izmantotie resursi:
Reuters
AP

Saistītie raksti:
Kļičko triumfē ar nokautu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-13 07:13, pirms 16 gadiem
Iznākums ir tikai likumsakarīgs, jo Kļičko bija viennozīmīgi pārāks visas cīņas gaitā, kaut vai sākumā Tompsons vēl mēģināja turēt līdzi. Nu ko, gaidu to brīdi, kad Kļičko cīnīsies pret Heju, jo gribu redzēt, kā Vladimirs šim pievērs muti. Un vēlāk, cerams, arī izcīnīs visas smagā svara boksa versiju čempiona jostas! Kurš gan cits, ja ne viņš.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-13 08:49, pirms 16 gadiem
Tieshaam gribeetos, lai Klicko kluutu par absoluuto cempionu visaas versijaas!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-13 10:02, pirms 16 gadiem
Tad viņam vēl divās jādabu uzvaras. Tikai tur viņš nav pat starp kandidatiem.