Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Beljū varbūt grib cīnīties ar Heju, bet viņam būs jācīnās ar mani"

Rolands Eliņš

Briedis: "Beljū varbūt grib cīnīties ar Heju, bet viņam būs jācīnās ar mani"
Mairis Briedis
Foto: Kaspars Krafts/F64

Latvijas bokseris Mairis Briedis atgādina, ka šobrīd ir obligātais pretendents uz WBC pasaules čempiona titulu pirmajā smagajā svarā un šī titula īpašniekam Tonijam Beljū pirms nākamo pretinieku izraudzīšanās jācīnās ar Briedi.

„Šobrīd visi vēlas cīnīties ar Toniju, taču esmu oficiālais obligātais pretendents un man ir jācīnās ar Toniju,” britu medijā „Sky Sports” citēts Mairis Briedis. „Tā būs lieliska cīņa latviešiem, kuri dzīvo Lielbritānijā, arī Tonija līdzjutējiem.”

Briedis klātbūtnē vēroja Beljū titulcīņu pret Ilungu Makabu, kurā noskaidrojās WBC jaunais pasaules čempions.Briedis pēc cīņas apsveica Beljū ģērbtuvēs.

„Teicu viņam, ka tas bija lielisks boksa mačs un Latvijā bija daudz cilvēku, kas to skatījās. Viņš atbildēja „paldies un uz drīzu tikšanos”,” atcerējās Briedis.

Beljū iepriekš pēc kļūšanas par čempionu nosūtīja publiskus izaicinājumus Denisam Ļebedevam un Deividam Hejam, kurš šobrīd gan cīnās vienu svara kategoriju augstāk. Briedis izteicis savu atzinību Heja sasniegtajam, taču neatkāpjas no fakta, ka Hejs nevar tikties ar Beljū pirms viņa.

„Deivids Hejs ir lielisks bokseris,” sacījis Briedis. „Esmu redzējis viņa cīņas un uzskatu, ka Beljū būs smagi jātrenējas, lai būtu gatavs cīņai pret Heju. Taču es esmu obligātais pretendents. Pirms Heja viņam jācīnās ar mani. Tas, ko tu gribi, un tas, ko tev vajag darīt, ir divas dažādas lietas. Varbūt Beljū vēlas cīnīties ar Heju, bet viņam būs jācīnās ar mani.”

„Esmu cīnījies daudzās valstīs,” turpināja Briedis, „taču vēl neesmu cīnījies Anglijā, un domāju, ka šī būtu lieliska iespēja satikties ar Anglijas faniem. Beljū var darīt, ko vien viņš vēlas, taču vispirms viņam jācīnās ar mani. Tas būs liels izaicinājums mums abiem.”

Beljū nākamais pretinieks gan var izrādīties arī Grigorijs Drozds, kurš savainojuma dēļ zaudēja WBC čempiona jostu, atsakoties no cīņas ar obligāto pretendentu Makabu. Drozds cenšoties atgūties no traumas pēc iespējas ātrāk, lai tiktu pie cīņas ar Beljū. Drozds apliecinājis savu vēlmi rudenī sacensties ar Beljū un tādā gadījumā viņa pieteikumam teorētiski būtu priekšroka.

Izmantotie resursi:
Mairis Briedis expects to face Tony Bellew...

     [+] [-]

, 2016-06-13 13:39, pirms 8 gadiem
Pret Heju, Belju nav variantu, max 4 raundi, taka Hejs koncentrejas tikai uz KO, tad I vairak par otro nedavilks Hejs reali ir top3-4bokseris pasaule nemot visas iespejamas kategorijas, un Belju reali pat Briedim zaudes ar Tehnisko nokautu 6-7raunda...

     [+] [-]

, 2016-06-13 13:39, pirms 8 gadiem
Vajadzēja drusku savādāk teikt, tā teikt, piedot asumu nedaudz, nobeidzot interviju.

Beljū var jau bēgt un izvairīties no manis, bet noteikumi ir noteikumi, vai kkā tml.

  -3 [+] [-]

, 2016-06-13 13:53, pirms 8 gadiem
super ja uzvares vares but godpilnais viens no vairāk kā 6000 čempioniem... lai cik paradoksali tas nebutu...
Visu cieņu Briedim.. bet nu šis sporta veids ir totali nesakārtots...

     [+] [-]

, 2016-06-13 14:04, pirms 8 gadiem
Trakais bobis rakstīja: super ja uzvares vares but godpilnais viens no vairāk kā 6000 čempioniem... lai cik paradoksali tas nebutu...
Visu cieņu Briedim.. bet nu šis sporta veids ir totali nesakārtots...
Kā 6000 čempioni. Ir četras prestižas versijas, cik var vaidēt. Līdzīgi kā tenisā, kur četri lielie turnīri.

  +7 [+] [-]

, 2016-06-13 14:07, pirms 8 gadiem
Man joprojām liekas, ka Briedi vēl nerespektē. Tāda sajūta, ka viņam jāskrien pie pretiniekiem, nevis visi interesējas par viņu. Novēlu Briedim sadot pa muti visiem Drozdiem un mīkstajiem angļiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-13 14:28, pirms 8 gadiem
Trakais bobis rakstīja: super ja uzvares vares but godpilnais viens no vairāk kā 6000 čempioniem... lai cik paradoksali tas nebutu...
Visu cieņu Briedim.. bet nu šis sporta veids ir totali nesakārtots...
Profesionālajā boksā panākumu mērs nav medaļas un diplomi, bet gan nopelnītā nauda, tāpēc arī bokseri iet par profesionāļiem. Tie, kas grib medaļas un absolūto čempionu godu - paliek amatieros.

     [+] [-]

, 2016-06-13 15:10, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Profesionālajā boksā panākumu mērs nav medaļas un diplomi, bet gan nopelnītā nauda, tāpēc arī bokseri iet par profesionāļiem. Tie, kas grib medaļas un absolūto čempionu godu - paliek amatieros.
Pavisam mazajos svaros gan nekāda nauda negrozās. Ar tiem es nedomāju Meivezeru, bet spalvas svaru utaml

  -1 [+] [-]

, 2016-06-13 15:21, pirms 8 gadiem
Kada tad svara Meivezers bija ja NE spalvu svara?? Zinu ka ir kada kategorija vel zemak bet tas jau tad ir blusu suda svara
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-13 16:24, pirms 8 gadiem
Jātzīst Briedim kruts pretinieks, pie tam vairākās jomās.
Tonijs Beljū jeb Tony Bellew tak filmējās pēdējā Rokijā - Creed. Laikam bija pretinieks creedam. Tāka šis mačs noteikti būs sktāms!

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 16:58, pirms 8 gadiem
DidzisLV rakstīja: Vajadzēja drusku savādāk teikt, tā teikt, piedot asumu nedaudz, nobeidzot interviju.

Beljū var jau bēgt un izvairīties no manis, bet noteikumi ir noteikumi, vai kkā tml.
tas nav Maira stilaa vinjsh ir loti nosveerts un apdomiigs pa priekshu domaa tad runaa, bet tevis teiktajam gandriiz piekriitu

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 17:13, pirms 8 gadiem
arviic22 rakstīja: tas nav Maira stilaa vinjsh ir loti nosveerts un apdomiigs pa priekshu domaa tad runaa, bet tevis teiktajam gandriiz piekriitu
Diemžēl boksā nosvērtība un apdomība der tikai rezultātu sasniegšanai. Lai pelnītu naudu, jābūt balamutīgam trulenim - boksa skatītāju sabiedrība mīl galvenokārt tādus.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-13 17:26, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Nedod dievs tev dzīvē sanāktu saķerties ar kādu labu spalvas svara kausli. Saku pēc pieredzes. Reizēm uz tādiem mazajiem var uzrauties, ka pat savi 100kg nepalīdzēs. Nevienmēr miesasbūvei ir nozīme.
Tie kas jebkad ir nodarbojušies ar cīņas sporta veidiem, sapratīs.
Parasti šajos salīdzinājumos tiek ņemts kāds labi trenēts sīkais bokseris un galīgi norijies speķa gabals (lasi - no sportošanas viņam ir tikai ik pārdienas alus dzeršana pie TV bļaujot par Dinamo), kas vēl arī ir alkohola reibumā. Protams, ka tādu sadauzīt nebūs problēmu labi trenētam un skaidrā prātā esošam laba līmeņa bokserim.

Tiklīdz to 100 kg alko-pelmeni nomaina kāds daudz maz adekvāts kadrs, tā cerības bokserim strauji zūd.

Te gan es netaisos diskutēt par to kādai jābūt svara attiecībai utt. (jebšu vai 57 kg bokseris ir konkurētspējīgāks nekā 52 kg bokseris), bet runa ir par ideju - nevajag salīdzināt savā starpā nesalīdzināmas lietas.

     [+] [-]

, 2016-06-13 18:02, pirms 8 gadiem
Man ir aizdomas, ka apies Briedi kaut kā, visticamāk ar to pašu Drozdu... tas Duradulovs (vai kā tur) arī bija obligātais pretendents, ne? Bet šo piešņāca, sakari un baksi brauc pāri visam.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 18:23, pirms 8 gadiem
Beljū boksēsies ar to ko izdevīgāk (finansiāli vai citi apsvērumi). ja tie sakritīs ar WBC, tad Briedim bezcerīgi - varēs tiesāties un aizmirst citu iespēju.

bet oficiāli jau Beljū taču var boksēties ar jebko, tikai zaudēs savu jostu/titulu ..

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 18:56, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Parasti šajos salīdzinājumos tiek ņemts kāds labi trenēts sīkais bokseris un galīgi norijies speķa gabals (lasi - no sportošanas viņam ir tikai ik pārdienas alus dzeršana pie TV bļaujot par Dinamo), kas vēl arī ir alkohola reibumā. Protams, ka tādu sadauzīt nebūs problēmu labi trenētam un skaidrā prātā esošam laba līmeņa bokserim.

Tiklīdz to 100 kg alko-pelmeni nomaina kāds daudz maz adekvāts kadrs, tā cerības bokserim strauji zūd.

Te gan es netaisos diskutēt par to kādai jābūt svara attiecībai utt. (jebšu vai 57 kg bokseris ir konkurētspējīgāks nekā 52 kg bokseris), bet runa ir par ideju - nevajag salīdzināt savā starpā nesalīdzināmas lietas.
Ko nozīmē adekvāts kadrs??? Vienīgais, kurš var daudz maz kko tadam spalvas svara bokserim izdarīt, ir lielāks boksa vai cīņas veidu (da jebkādu) pārstāvis, kurš tomer arī kadu laiku ir trenējies, nevis pusgadu.Tādam sīkajam bokserim vajag tikai vienu precīzu sitienu tāda Miņina vai sazin tur vēl kāda kačaka žoklī un pasakums ir beidzies, lai vai cik maza būtu tā dūrīte!!Un Tadam milzim trāpīt tadam mazajam vai pat viņu noķert ir tas pats, kas noķert stirnu mežā.Tā kā pietiks irst!!!

     [+] [-]

, 2016-06-13 19:53, pirms 8 gadiem
Da arī profesionali, kas diezgan nopietni trenējas ir gāzti no daudz vieglākiem čaļiem, varbūt Bob Saap nav tas labākais piemērs ,jo viņam ar aizsardzību problēmas, bet vviņs ir viens no piemēriem.
Badr Hari 2009 gadā paņēma pa 30 kg smagāku čali semmi schilt un kļuva pa havywight čempi....

https://www.youtube.com/watch?v=Uq5...

Lai nu kā visu izsaka tas ko tu zini, smags darbs, cik tu atsrādā sitienus, plus vismaz 70% psihaloģija galvā. Ļoti daudziem spēcīgiem kadriem, kas tiešām trenēti trūkst šur tur parliecība un klūp, tā ka gan jau kad psihaloģiski plus smags darbs ir galvenais visās jomās....

     [+] [-]

, 2016-06-13 21:26, pirms 8 gadiem
vuups sitas video ir atbilstosais (iepriekšējā komentā nebija īstais)

https://www.youtube.com/watch?v=eJz...

30 kg vieglaks iegust jostu k1, plus 15 cm īsāks, bet psihaloģiski vairāk kā gatavs!

  -1 [+] [-]

, 2016-06-13 21:28, pirms 8 gadiem
smilshstreet rakstīja: Ko nozīmē adekvāts kadrs??? Vienīgais, kurš var daudz maz kko tadam spalvas svara bokserim izdarīt, ir lielāks boksa vai cīņas veidu (da jebkādu) pārstāvis, kurš tomer arī kadu laiku ir trenējies, nevis pusgadu.Tādam sīkajam bokserim vajag tikai vienu precīzu sitienu tāda Miņina vai sazin tur vēl kāda kačaka žoklī un pasakums ir beidzies, lai vai cik maza būtu tā dūrīte!!Un Tadam milzim trāpīt tadam mazajam vai pat viņu noķert ir tas pats, kas noķert stirnu mežā.Tā kā pietiks irst!!!
Jā, ar vienu sitienu var jebkuru kačoku nolikt, jo viņi ir lēni, neveikli un viņiem no protajīna aknas nestāv. Tieši tā arī ir!

  +1 [+] [-]

, 2016-06-13 22:02, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jā, ar vienu sitienu var jebkuru kačoku nolikt, jo viņi ir lēni, neveikli un viņiem no protajīna aknas nestāv. Tieši tā arī ir!
Nezinu par tām aknām(tur vainīgi būs stereoīdi), bet visu parējo precīzi uzrakstīji. Un tur nav par ko smieties.

     [+] [-]

, 2016-06-17 06:29, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Kā 6000 čempioni. Ir četras prestižas versijas, cik var vaidēt. Līdzīgi kā tenisā, kur četri lielie turnīri.
nu tak bērns vienkārši ne ko nesaprot a tik kaut ko uzskricelē

     [+] [-]

, 2016-06-17 08:49, pirms 8 gadiem
Pēc Tonija Beljū visi kā traki. Uztver vairāk nevis kā cīņu pret čempionu, bet viegli savācamu jostu.