Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brauns: "Pēc pāris cīņām būšu gatavs cīnīties pret Kļičko"

Jānis Pārums

Brauns: "Pēc pāris cīņām būšu gatavs cīnīties pret Kļičko"
Lukass Brauns
Foto: Mark Evans

Britu sadraudzības čempions smagajā svarā, austrāliešu bokseris Lukass Brauns (20-0, 18KO) salīdzinoši tuvā nākotnē cer iegūt iespēju cīnīties pret IBO, IBF, WBO un WBA superčempionu ukraini Vladimiru Kļičko (62-3, 52KO).

"Šobrīd IBF rangā ieņemu devīto vietu. Tas nav slikti Austrālijas bokserim, kuram turklāt nav tehnikas un kurš ir ļoti lēns," ironizēja Brauns. "Es turpinu savu ceļu uz virsotni un esmu pateicīgs par atbalstu, kurš man tiek sniegts."

"Vladimirs Kļičko, protams, ir īstens un izcils čempions, es viņu cienu. Taču es nenodarbotos ar boksu, ja nedomātu, ka varu izcīnīt titulu. Nesen Vladimirs uzvarēja otru labāko Austrālijas bokseri [Aleksu Līpaju]. Pēc pāris cīņām es gribētu pacīnīties par čempiona titulu. Mans ir mans sapnis," piebilda Brauns.

Šogad Brauns aizvadījis vienu cīņu, piektajā raundā nokautējot mazpazīstamo Ēriku Martelu Bahoeli (10-4, 7KO), bet pērn pēc punktiem pieveica slaveno Džeimsu Toni (76-9-3, 46KO), kurš šovasar cīnīsies Rīgā.

     [+] [-]

, 2014-06-13 21:42, pirms 10 gadiem
Ir labi ka ir savs sapnis, tas rada mums mērķus uz ko tiekties u.t.t ,bet Kļičko viņa sapņu pili nolīdzinās līdz pašiem pamatiem,jo es neredzu nekādu iespēju Braunam uzvarēt Vladimiru... it's gonna be the same easy victory to Klitschko. Šaubos, ka viņš spētu parādīt labāku sniegumu par Līpaju