Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ibragimovs zina Kļičko vājas vietas

Jānis Pārums

Ibragimovs zina Kļičko vājas vietas
Kurš uzvarēs?
Foto: AFP

WBO versijas pasaules čempions supermagajā svarā krievs Sultans Ibragimovs gatavojoties 23. februārī gaidāmajai jostas apvienojošajai cīņai pret IBF/IBO versiju čempionu Vladimiru Kļičko (Ukraina), atzinis, ka ukraiņa vājās vietas viņam ir labi zināmas.

"Gatavošanās rit pēc plāna. Šobrīd lielāko uzmanību pievēršu fiziskajai sagatavotībai, treniņi norit katru dienu, vairākas stundas dienā," sacīja Ibragimovs. "Drīz sākšu sparingot, taču visu informāciju par gatavošanos, zināmu iemeslu dēļ jums nevarēšu atklāt."

"Mans mērķis profesionālajā boksā bija pasaules čempiona tituls. To esmu sasniedzis, tagad jātiecas pēc jaunām virsotnēm. Man ir iespēja cīnīties jostas apvienojošajā cīņā un kļūt par absolūto čempionu. Tādu izdevību palaist garām būtu grēks. Protams žēl, ka nenotika mana cīņa ar citu čempionu Ruslanu Čagajevu, taču tagad man ir iespēja cīnīties pret Kļičko. Vladimirs jostas apvienojošo cīņu vēlējas ne mazāk par mani, tāpēc sarunas noritēja ātri un veiksmīgi," atzina krievu bokseris.

Runājot par Kļičko trūkumiem, Ibragimovs sacīja: "Tam, ka Vladimira vājā vieta ir viņa "stikla zods", es nepiekrītu. Kļičko jaunākais ringā, tostarp cīņā pret Semjuelu Pīteru, ir apliecinājis, ka "stikla zods" ir mīts, ko radījuši daži amerikāņu bokseri. Protams, katram bokserim ir savas vajās vietas, arī Vladimiram. Un es tās zinu. 23. februārī es izdarīšu visu, lai izmantotu viņa trūkumus savā labā."

Izmantotie resursi:
www.gazeta.ru