Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders joprojām nav atmetis domu par cīņu pret Džošua, vēlas to aizvadīt Āfrikā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vailders joprojām nav atmetis domu par cīņu pret Džošua, vēlas to aizvadīt Āfrikā
Deontejs Vailders. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Amerikāņu bokseris Deontejs Vailders joprojām vēlas aizvadīt cīņu pret britu sportistu Entoniju Džošua. Vailders, kurš pats šonedēļ aizvadīs pirmo cīņu vairāk nekā gada laikā, pret britu vēlas boksēt Āfrikā.

''Vēlētos cīņu pret Entoniju Džošua aizvadīt Āfrikā. Mana cīņa pret Džošua joprojām ir pirmajā vietā pasaulē līdzjutēju acīs. Visur, kur eju, cilvēki vienmēr runā par manu potenciālo cīņu pret Džošua. Mūsu abu saknes nāk no Āfrikas. Domāju, ka tā būtu lieliska vieta, kur aizvadīt cīņu. Atgriezties tēvzemē – kontinentā, kas ir pilns mūsu cilvēku. Redzu to kā lielisku cīņu neatkarīgi no tā, vai uzvarēšu, zaudēšu vai arī būs neizšķirts. Iegūsim lielu cieņu āfrikāņu acīs,'' par potenciālo cīņu izteicās Deontejs Vailders.

36 gadus vecais Vailders un četrus gadus jaunākais Džošua iepriekš vairākkārt centušies norunāt cīņu, tomēr līdz šim tas nav izdevies. Piepildoties amerikāņa vēlmei par norises vietu, tā nebūtu pirmā augstākā līmeņa smagsvaru cīņa, kas norisinājusies Āfrikā. 1974. gadā Kongo Demokrātiskās Republikas galvaspilsētā Kinšasā Muhameds Alī cīnījās pret Džordžu Formenu.

Naktī uz 16. oktobri pēc Latvijas laika Vailders aizvadīs pirmo cīņu vairāk nekā gada laikā, ''Barclays Center'' arēnā Bruklinā cīnoties pret 31 gadu veco somu Robertu Heleniusu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/63...

     [+] [-]

, 2022-10-12 18:00, pirms 2 gadiem
Cilvēki gaida Fjūrijs vs. Usiku...

pārējie Džošua vs. Vailders...
tie var boxēties kaut džungļos...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-10-16 09:40, pirms 2 gadiem
Vailders jau Heleniusu ir nokautējis, bet luņu centrs vēl neko nav uzrakstījis