Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lūiss: "Džošua pagaidām vēl pāragri cīnīties pret Fjūriju vai Heju"

Jānis Pārums

Lūiss: "Džošua pagaidām vēl pāragri cīnīties pret Fjūriju vai Heju"
Entonijs Džušua un Lenokss Lūiss 2012. gadā pēc Džošua triumfa Londonas olimpiskajās spēlēs
Foto: Reuters

Leģendārais britu smagsvars Lenokss Lūiss izteicies par jauno IBF pasaules čempionu Entoniju Džošua (16-0, 16KO), norādot, ka viņam pagaidām vēl nevajadzētu cīnīties pret tautiešiem Taisonu Fjūriju (25-0, 18KO) un Deividu Heju (27-2, 25KO).

Jāatgādina, ka sestdien Džošua nieka divu raundu laikā nokautēja līdzšinējo IBF čempionu amerikāni Čārlzu Martinu (23-1-1, 21KO), taču Lūiss neuzskata to par kaut ko pārsteidzošu.

"Entonijs sevi labi parādīja, atņemot titulu tai lellei, taču viņam vēl daudz ir jāmācās. Viņš pats to labi apzinās. Taču, lai kā arī tur nebūtu, vēl pāragri runāt par viņa cīņām pret Fjūriju vai Heju. Džošua ir uzņēmis labu tempu, bet sestdienas cīņa bija vienkārši laba iespēja paņemt jostu," sacīja Lūiss.

"Šobrīd uzskatu Fjūriju par smagsvaru boksa virsotni. IBF nevajadzēja viņam atņemt titulu (par atteikšanos aizvadīt obligāto titula aizstāvēšanu – aut.). Tikai tāpēc Džošua šāda iespēja [tikt pie titula] vispār rādās," norādīja Lūiss. "Taču es nevaru neko pārmest Džošua vai viņa komandai – viņi lieliski izmantoja izdevību."

Izmantotie resursi:
Boxing News, Results, Interviews and Video -...