Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dāboliņš mata tiesu no Austrumeiropas IBF titula

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dāboliņš mata tiesu no Austrumeiropas IBF titula
Romāns Dāboliņš
Foto: gladiator.lv

Vakar Krievijas pilsētā Kalugā, latviešu bokseris Romāns Dāboliņš 12 raundu cīņā pēc punktiem piekāpās krievu atlētam Artūram Marabjanam, kas viņam neļāva kļūt par Austrumeiropas čempionu smagsvariem IBF versijā.

Nedaudz par desmit kilogramiem smagākais Marabjans (11-0, 4 KO) jau no pirmā raunda sāka ar ofensīvu, tādejādi nosakot cīņas tempu. Augumā mazākajam Dāboliņam (9-11, 6 KO) nekas cits neatlika kā iet tuvcīņā. Taču šī latvieša taktika nedeva cerētos rezultātus un pēc tiesnešu lēmuma, divpadsmit raundu cīņā pēc punktiem pārāks bija krievu sportists, kurš arī tika kronēts par jauno Austrumeiropas IBF čempionu.

„Visu cīņu es nevarēju pielāgoties viņa ritmam. Centos iemānīt viņu tuvcīņā, taču Marabjans labi kustējās un nelīda klinčā. Kaut arī viņš veica daudz mazāk sitienu, jāatdzīst, ka ringā tas darīja vairāk kā es,” pēc cīņas netieši uz savām kļūdām norādīja Romāns Dāboliņš.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-11 15:37, pirms 16 gadiem
likaas, ka jau sportam metis mieru, paareties uz promoteeshanu! bet tomeer startee, turklaat pa boksu! visu cienju!

  -4 [+] [-]

, 2008-05-11 15:41, pirms 16 gadiem
Kambalam buutu labs paarbaudijums tas dabolins

     [+] [-]

, 2008-05-11 16:17, pirms 16 gadiem
Es jau nu domāju, ka Kambala no Dāboliņa stabili norautos. Šis nav nekāds iesācējs, jo lidz šim visu mūžu ņēmies ar Kickboxu.
Bet nu vina vecuma un vēl boksa nocīnīties visus 12 raundus - cepuri nost!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-11 16:44, pirms 16 gadiem
mopeeds rakstīja: Es jau nu domāju, ka Kambala no Dāboliņa stabili norautos. Šis nav nekāds iesācējs, jo lidz šim visu mūžu ņēmies ar Kickboxu.
Bet nu vina vecuma un vēl boksa nocīnīties visus 12 raundus - cepuri nost!

tu runā tā it kā Dāboliņam būtu 60 gadi. Bet ir 36. Pilna pasaule ar bokseriem, kas 36 gadu vecumā (un pat pēc tam) normāli močī 12 raundus - Kalzage, Hopkinss, Holifīlds (tam jau vispār virs 40, bet labi turējās pērn pret Ibragimovu) utt...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-11 18:18, pirms 16 gadiem
Kaut arii Kambala ir stipri lielaaks un smagaaks par Daabolinju, tachu shii divcina buutu diezgan interesants pasaukums ( Dabols ne reizi vien ir sities ar razjenaakiem viiriem). Arena Riga pilna buutu, lai paskatiitos uz Latvijas izcilaako bokseri Dabolinju un visslavenaako bokseri, izbijusho basketbolistu Kambalu!Iespeejams shii ciinja beidzot pieveerstu uzmaniibu Latvijas boksa saimnieciibai! Gribeetos taa domaat....

     [+] [-]

, 2008-05-14 23:11, pirms 16 gadiem
jaa 12 raundi nav joks , bet tomeer pretinieks ar nebija nekaads monstrs... nauda tomeer piespiez uz Ringa veel kaapt $