Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Viljamss negaidīti zaudē Kvintanam

Jānis Pārums

Viljamss negaidīti zaudē Kvintanam
Kvintanas sitiens sasniedzis Viljamsa žokli
Foto: AP

Pasaules čempions boksā WBO versijā svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem Pols Viljamss (ASV) nedēļas nogalē negaidīti piekāpās Puertoriko bokserim Karlosam Kvintamam, zaudējot čempiona jostu un piedzīvojot pirmo neveiksmi karjerā.

Pirms cīņas Viljamss tika uzskatīts par šīs cīņas neapšaubāmu favorītu, taču ringā amerikānim savu statusu nodemonstrēt neizdevās. Cīņa izvērtās smaga, taču praktiski visos elementos pārāks bija Kvintana. Cīņas laikā Viljamsam tika pārsistas abas uzacis. Visi trīs tiesneši noslēdzoties 12. raundam uzvaru deva Kvintamam – 116:112, 116:112, 115:113.

Viljamss zaudēja ne tikai WBO titulu, bet arī piedzīvoja pirmo neveiksmi karjerā. Tagad Viljamsa rēķinā ir 33 uzvaras (24KO) un viens zaudējums. Kvintanas bilance ir 25 uzvaras (19KO) un arī viens zaudējums (tas piedzīvots pret Migelu Kotto cīņā par WBA versijas titulu – aut.).

Pēc cīņas Kvintanas pārstāvis Lū Di Bella pieļāva iespēju, ka varētu notikt revanša mačs, taču pauda uzskatu, ka diez vai Viljamss boksēsies šajā svarā, drīzāk pāries uz smagāku svara kategoriju. Tāpat Bella atklāja, ka starp potenciālajiem pretiniekiem varētu būs Šeins Moslijs un Oskars De La Hoija.

Izmantotie resursi:
www.boxrec.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-02-11 14:33, pirms 16 gadiem
ta nu gan liela svara kategorija...

     [+] [-]

, 2008-02-11 14:50, pirms 16 gadiem
Visam dzīvē jānotiek 1.reiz!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja