Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ramirezs joprojām nepārspēts, Diazs iegūst WBC vieglā svara titulu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ramirezs joprojām nepārspēts, Diazs iegūst WBC vieglā svara titulu
Džilberto Ramirezs. Foto: Boxingactive.com

Naktī uz sestdienu Kalifornijā ''Bank of California'' futbola stadionā notika boksa šovs, kurā Džozefs Diazs pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma uzvarēja Havjeru Fortunu, tādējādi iegūstot WBC vieglā svara jostu, kamēr joprojām nepārspēts ir Džilberto Ramirezs, kurš jau ceturtajā raundā nokautēja Salivanu Bareru.

Naktī uz sestdienu Kalifornijā notiekošajā boksa šovā par WBC vieglā svara titula īpašnieku kļuva Džozefs Diazs (32-1-1, 15 KO), kurš pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma 117-110, 116-111 un 115-112 uzvarēja Havjeru Fortunu (36-3-1, 25 KO).

Cīņas pirmie divi raundi bija lēni, taču saspringtāki notikumi bija redzami ar trešo raundu, kad pēc saduršanās ar galvām virs kreisās acs brūcē iedzīvojās Diazs. Sākot ar ceturto raundu, cīņā aktīvāks bija Diazs, lai gan pati cīņa bija samērā aizraujoša un līdzīga. Līdz 11. raundam Diazs jau praktiski bija nodrošinājis uzvaru. 12. raundā, saprotot, ka, visticamāk, cīņa tiks zaudēta, Fortuna devās pēdējā ofensīvā, taču tas bija jau par vēlu.

Pussmagajā svara kategorijā nepārspēts palika Džilberto Ramirezs (42-0, 28 KO), kurš jau ceturtajā raundā nokautēja Salivanu Bareru (22-4, 14 KO). Abu cīņa notika Losandželosā ''Bank of California'' futbola stadionā. Ja pirmajos divos raundos lielu notikumu nebija, tad trešajā un ceturtajā ringā dominēja Ramirezs. Trešajā viņš divas reizes uz dēļiem noguldīja pretinieku, to pašu izdarot divas reizes arī ceturtajā raundā, pēc kā cīņa tika apturēta.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/gilbert...

     [+] [-]

, 2021-07-10 20:40, pirms 3 gadiem
Ooo, esmu tapis sadzirdēts, ņemu savus vārdus atpakaļ, respect un paldies.!