Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Olimpiskais vicečempions Ričards Toress nākamo pro cīņu aizvadīs pret Brendonu Mūru

Patriks Plaudis
Patriks Plaudis

Olimpiskais vicečempions Ričards Toress nākamo pro cīņu aizvadīs pret Brendonu Mūru
Ričards Toress
Foto: fresnobee.com

Tokijas olimpisko spēļu sudraba medaļnieks Ričards Toress (9-0, 9 KO) savu nākamo profesionālā boksa cīņu aizvadīs 18. maijā savā dzimtenē ASV pret tautieti Brendonu Mūru (14-0, 8 KO), ziņo ārzemju masu mediji.

Divdesmit četrus gadus vecajam Toresam šī būs desmitā cīņa profesionālajā ringā un pirmā pret sportistu, kuram tāpat kā viņam profesionālajā ringā nav neviena zaudējuma.

Līdzīgā situācijā ir arī 30 gadus vecais pašreizējais Ziemeļamerikas boksa federācija smagā svara čempions Mūrs, kurš arī pirms tam nevienā no aizvadītajām 14 cīņām nav boksējis ar atlētu ar tukšu ierakstu zaudējuma ailītē.

Toresa - Mūra duelis notiks 18. maijā Sandjego augstākā ranga boksa turnīrā, kas būs viena no iesildošajām cīņām vakara galvenajam notikumam, kas būs titula cīņa par vakanto WBO pasaules čempiona jostu vieglajā svarā starp meksikāni Emanuelu Navaretu un Denisu Berinčiku no Ukrainas.

     [+] [-]

, 2024-04-10 18:06, pirms 3 nedēļām
Pilnīgi vai desmitā cīņa. A kur raksti par viņa iepriekšējām cīņām..?