Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Andrade kļūs par profesionāli

Jānis Pārums

Andrade kļūs par profesionāli
Demetriuss Andrade
Foto: AFP

2007. gada pasaules čempions amatieru boksā svara kategorijā līdz 69 kilogramiem amerikānis Demetriuss Andrade nolēmis pāriet augstākā līmenī un pievērsties profesionālajam boksam.

Pavisam nesen Andrade parakstīja līgumu ar kompānijām. "Banner Promotions" un "Star Boxing". Promouters Džo Deguardija (Star Boxing) atzina: "Andrade ir viens no perspektīvākajiem bokseriem amatieru konkurencē šobrīd. Viņš ir lielas naudas vērts un nepieciešams boksam. Viņam ir pasaules čempiona tituls un viņš ir viens no aktuālākajiem bokseriem."

"Jā, viņam nav olimpiskās zelta medaļas, taču, ja vien tiesneši olimpiādē tiesātu objektīvāk, viņš izcīnītu zeltu. Domāju, ka tuvāko triju, četru gadu laikā Andradem ir iespējas cīnīties par pasaules čempiona titulu profesionālajā boksā."

Pekinas olimpiskajās spēlēs Andrade uzvarēja pirmajās divās cīņās, taču ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu pret Dienvidkorejas bokseri Kimu Jungijo (9:11). Pēc šīs un vēl vairākām citām cīņām radās diskusijas par tiesnešu objektivitāti un profesionalitāti, kas iespējams liks pārskatīt punktu skaitīšanas sistēmu amatieru boksā.

Profesionāļos Andrade debitēs 23. oktobrī. Viņa pretinieks vēl nav zināms.

izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2008-09-09 19:16, pirms 16 gadiem
vai tad olimpiskajas speles, boksaa piedalijas tikai amatieri!!! ?

  +4 [+] [-]

, 2008-09-09 19:25, pirms 16 gadiem
tieshi taa g-unit
var piedaliities tikai amatieru bokseri!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-09 21:48, pirms 16 gadiem
lukaz23, 19:33, pirms 2 stundām, citēt

psycho rakstīja: tieshi taa g-unit
var piedaliities tikai amatieru bokseri!!

reali atskiriba starp amatieriem un pro ir tada ka pro nodarbojas tikai ar boksu kaut reaali tas vairak izsaka kaut ko smagsavros bet ne puku svaros tur nav tik svariigi sie puklu amatieri sadotu vairums profu


nepiekritu , amatieru bokseri cinas 3-4 raundus bet pro bokseri 6-12

amatieru bokseris 6 raunda butu bezpecigs

     [+] [-]

, 2008-09-09 22:32, pirms 16 gadiem
Kādēļ joprojām nav publicēts jaunākais apsets boksa pasaulē?