Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bild: Vitālijs Kļičko un Semjuels Pīters tiksies 4. oktobrī

Jānis Pārums

Bild: Vitālijs Kļičko un Semjuels Pīters tiksies 4. oktobrī
Vitālijs Kļičko
Foto: Itar Tass

Vācu izdevums "Bild" šodien vēsta, ka WBC goda čempions smagajā svarā Vitālijs Kļičko cīņu ar WBC pasaules čempionu Semjuelu Pīteru aizvadīs šī gada 4. oktobrī Berlīnes arēnā "O-2 World", kuras ietilpība ir 17000 skatītāju vietu.

Laikraksts arī norāda, ka šajā pašā vakarā ringā izies arī Vitālija jaunākais brālis Vladimirs, kurš šobrīd ir pasaules čempions smagajā svarā IBO, IBF un WBO versijās. Pats Vitālijs Kļičko nenoliedz, ka cīņa patiesi varētu notikt tieši ceturtajā oktobrī, taču uzsver, ka cīņas vieta vēl nav zināma un visi paziņojumi par cīņas datumu un vietu šobrīd ir tikai un vienīgi spekulācijas.

"Šodien "Bild" publicēja ekskluzīvu informāciju, ka mana un Semjuela Pītera cīņa notiks 4. oktobrī Berlīnē. Patiesību sakot, cīņas iespējamie datumi ir 4. un 11. oktobris, taču nav zināms, kur tieši mūsu duelis notiks. Tas viss kļūs zināms tuvāko divu, trīs nedēļu laikā, jo pārrunas vēl turpinās. Šobrīd tas viss ir nekas vairāk, kā spekulācijas," paziņoja Vitālijs Kļičko.

Izmantotie resursi:
bild.de
mk.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-09 22:37, pirms 16 gadiem
diez vai koeficents būs tā vērts