Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins noslēgs gatavošanās posmu

Jānis Pārums

Krievu supersmagā svara bokseris, kurš 26. janvārī cīnīsies ar amerikāni Ediju Čembersu, devies uz Vāciju, kur aizvadīs pēdējo treniņposmu pirms gaidāmās cīņas. Šīs cīņas uzvarētājs vēlāk tiksies ar IBF čempionu Vladimiru Kļičko.

Līdz šim Povetkins trenējās dzimtenē, bet vakar devās uz Vāciju, lai aizvadītu noslēdzošo treniņnometni. Tajā liela nozīme tiks pievērsta sparingtreniņiem. 23. janvāra cīņas likme būs ne tikai iespēja tikties ar IBF čempionu Vladimiru Kļičko, bet arī vakantā IBF rangu tabulas pirmā pozīcija. Povetkins šobrīd šajā rangā ir otrais, Čemberss – septītais.

Profesionāla boksera karjeras laikā Povetkins izcīnījis 14 uzvaras 14 cīņās, turklāt 11 panākumi gūti ar nokautu. Čembersa bilance ir vēl iespaidīgāka – 30 uzvaras (16KO) un neviena zaudējuma. Savās pēdējās cīņās Povetkins ar tehnisko nokautu uzvarēja bijušo pasaules čempionu Krisu Bērdu, bet Čemberss pēc punktiem tika galā ar Kelvinu Broku.

IBF rangs.
Čempions: Vladimirs Kļičko (Ukraina)
1. Vakanta
2. Aleksandrs Povetkins (Krievija)
3. Kelvins Broks (ASV)
4. Nikolajs Valujevs (Krievija)
5. Hasims Rahmans (ASV)
6. Vladimirs Virčis (Ukraina)
7. Edijs Čemberss (ASV)
8. Aleksandrs Dimitrenko (Ukraina)
9. Kriss Bērds (ASV)
10. Leimons Brjusters (ASV)

Izmantotie resursi:
www.pro-box.ru
Foto: AP