Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Aleksanders pieveic Koteļņiku

Jānis Pārums

Aleksanders pieveic Koteļņiku
Andrijs Koteļņiks un Devons Aleksanders
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Sentluisā (ASV) pasaules čempions pirmajā pusvidējā svarā IBF un WBC versijās Devons Aleksanders pieveica ukraiņu bokseri Andriju Koteļņiku, turpinot savu uzvaru gājienu profesionālajā boksā.

Titula pretendents Koteļņiks, kurš pats savulaik bijis čempiona godā, amerikānim izrādījis nopietnu pretestību, tomēr pēc 12 raundu cīņas visi trīs tiesneši ar vienādu rezultātu – 116:112 – atdevuši uzvaru Aleksanderam, kuram tas bija 21. panākums profesionālajā boksā (21-0, 13KO). Koteļņiks savukārt piedzīvoja ceturto zaudējumu karjerā (31-4, 13KO).

Pēc cīņas Koteļņiks atzina, ka jūtas "aplaupīts": "Es biju pelnījis čempiona jostu. Ja cīņa notiktu jebkur citur, es būtu čempions. Man vienkārši nav vārdu, ar ko aprakstīt notikušo. Šim puisim [Devonam Aleksanderam] ir tas, kas pēc būtības pieder man."

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

     [+] [-]

, 2010-08-09 14:56, pirms 14 gadiem
es uzskatu ka cinja bija daudz tuvaka neka parada tiesneshu leemums.
aleksandrs sita daudz , bet nepreciizi . kotelniks sita mazaak , bet nesalidzinami precizaak.
protams neko citu nevareja gaidiit aleksandra majaas

     [+] [-]

, 2010-08-10 20:35, pirms 14 gadiem
Koteļniks tīri vinēja. Slikts sniegums no aleksandra, daudz sitienu pa gaisu un bloku. Žēl ukraini ka tā ietiesāja, bija pelnijis uzvaru