Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pavliks sakauj Loketu trešajā raundā

Jānis Pārums

Pavliks sakauj Loketu trešajā raundā
Kellijs Pavliks
Foto: AFP

Amerikāņu bokseris Kellijs Pavliks aizvadītajā naktī nosargāja pasaules čempiona titulus WBC un WBO versijās svara kategorijā līdz 72.6 kilogramiem, trešajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicot velsieti Geriju Loketu.

Pavliks dominēja visus trīs raundus, liedzot Loketam pat cerēt uz veiksmīgu cīņas iznākumu. Arī otrais raunds bija līdzīgs un Lokets pat divreiz pabija nokdaunā. Pēc tam, kad tas trešajā raundā notika arī trešo reizi, Loketa treneris Enco Kalzage ringā izmeta dvieli, kas nozīmēja tikai vienu – Loketa sakāvi un Pavlika triumfu.

Pavliks izcīnīja jau 34 uzvaru savā karjerā (30KO) pēc kārtas un uzreiz pēc cīņas atzina, ka labprāt ringā cīnītos pret vēl vienu Velsas bokseri – Džo Kalzagi. Paša velsieša pārstāvji šādu iespēju neizslēdz.

Lokets piedzīvoja tikai otro zaudējumu karjerā (30-2, 21KO) un pirmo neveiksmi pēdējo sešu gadu laikā. 2002. gadā Pavliks piekāpās Jurijam Carenko (24-19, 16KO), kurš tagad ar mainīgām sekmēm startē svarā līdz 79.6kg. Tiesa, gadu vēlāk Lokets revanšējās.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-08 12:00, pirms 16 gadiem
Enco Kalzage trenē arī Loketu...
man jaunums!
domāju ka tikai savu dēlu...

     [+] [-]

, 2008-06-08 18:49, pirms 16 gadiem
pavliks jaunaa videjaa svara zvaigzne
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-12 09:52, pirms 16 gadiem
yahooo rakstīja: Labrītt...! Tas jau bija skaidrs, kad izslēdza Mirandu un vēl jo vairāk, pēc cīņas ar Džermainu Teiloru.

Labvakar!!! man jau skaidrs bija pirms tava komentaara. Citi veel nemaz nezin par taadu pavliku...