Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzage: "Bende tiks nobendēts"

Jānis Pārums

Kalzage: "Bende tiks nobendēts"
Bernards Hopkinss (pa kreisi) un Džo Kalzage
Foto: AP

Vakar notika preses konference par godu 19. aprīļa cīņai starp bijušo absolūto čempionu svarā līdz 79.4kg Bernardu Hopkinsu (ASV) un esošo absolūto čempionu svarā līdz 76.2kg Džo Kalzagi (Lielbritānija).

"Mani uzskata par šīš cīņas pastarīti, taču es to apzinos un nemaz neesmu par to sargūgtināts," sacīja Bernards Hopkinss (48-4-1, 32KO) . "2001. gadā cīnījos ar Feliksu Trinidadu – arī toreiz bija līdzīgi, taču es parādīju labu sniegumu un uzvarēju. Jo vairāk man netic, jo apņēmīgāk es trenējos un jo vairāk gribu uzvarēt. Tas nebūs viegli, bet es to izdarīšu. Ar praktiski visiem pretiniekiem Kalzage cīnījies Lielbritānijā (tiesa tāpat arī Hopkinss, kurš tikai divas cīņas aizvadījis ārpus ASV – aut.), redzēsim kā viņš jutīsies savādākā pasaulē."

Absolūtais pasaules čempions svarā līdz 76.2kg Džo Kalzage (44-0, 32KO) iepriekš bija izteicies, ka Hopkinsa karjera noslēgsies ar zaudējumu viņam, taču šajā reizē pieminēja arī savas karjeras beigšanu: "Es vairs negribu cīnīties par naudu. Gribu būt kā Rokijs Marčiano un aiziet neuzvarēts. Tajā vakarā "Bende" (Hopkinsa iesauka - aut.) pats tiks nobendēts."

Preses konferences fotogalerija


Izmantotie resursi:
www.boxingscene.com

  +1 [+] [-]

, 2008-02-08 17:34, pirms 16 gadiem
cik vinjiem augums?spekam tak jabut ahuunam

     [+] [-]

, 2008-02-10 08:42, pirms 16 gadiem
sito macu gribetu redzet