Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Menedžeris: "Negribu, lai Lomačenko cīnās pret Rigondo vai Gradoviču"

Jānis Pārums

Menedžeris: "Negribu, lai Lomačenko cīnās pret Rigondo vai Gradoviču"
Egis Klims un Vasīlijs Lomačenko
Foto: Miguel Salazar

Divkārtējā olimpiskā čempiona, ukraiņu supertalanta Vasīlija Lomačenko (1-0, 1KO) menedžeris Egis Klims izteicies, ka negribētu, lai viņa padotais cīnās pret citu viņa pārstāvēto bokseri Jevgeņiju Gradoviču (18-0, 9KO), kā arī kubieti Giljermo Rigondo (13-0, 8KO).

Klims gan norādījis, ka cīņa pret IBF čempionu svarā līdz 57.2 kilogramiem Gradoviču var notikt, ja 1.martā Lomačenko atņems WBO čempiona jostu meksikānim Orlando Salido (40-12-2, 28KO).

"Protams, ka es negribētu Vasīlija un Jevgeņija savstarpējo cīņu. Esmu pret to. Taču tas ir sports un, ja tāda cīņa parādīsies dienaskārtībā, mums būs pienākums to organizēt. Iespējams, es nebūšu arēnā, jo negribu izrādīt simpātijas vai atbalstīt kādu no viņiem. Palikšu mājās un skatīšos cīņu televīzijā," ar smaidu izteicās Klims.

"Lomačenko – Rigondo? Iespējams. Kāpēc ne? Vasīlijs ir gatavs, taču Rigondo ir jāpāriet vienu svara kategoriju augstāk," uzsvēra menedžeris. "Vienā no intervijām Rigondo teica, ka ir gatavs cīnīties pret Lomačenko savā svara kategorijā, bet tam nav jēgas. Ja Rigondo komanda grib cīņu, Giljermo nāksies mainīt svara kategoriju."

Tai pat laikā Klims piebilda, ka pats tomēr nevēlas, lai Lomačenko cīnītos pret Rigondo: "Negribu šo cīņu, jo kubietis var izkropļot jebkuru cīņu pret jebkuru bokseri. Viņš skraidīs riņķī un apkārt un ieturēs distanci, bet līdzjutēji pēc pieciem, sešiem raundiem pametīs zāli tādu šausmu dēļ. Kam tas ir vajadzīgs? Taču, ja piedāvājums būs, mēs apsvērsim šo variantu. Citiem vārdiem – izslēgt šādas cīņas iespējamību mēs nevaram."

Izmantotie resursi:
Весь мир бокса и ММА - vRINGe.com

     [+] [-]

, 2014-01-08 22:14, pirms 11 gadiem
nu vai tad pat lietuvieša uzvārdu šajā saitā nevar pareizi uzrakstīt.

Egis Klimas viņš ir

BoxRec Boxing Records

Un Gilermo Rigondo, nevis GilJermo.