Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Skeltons: "Čagajevs ir uzvarams"

Jānis Pārums

Skeltons: "Čagajevs ir uzvarams"
Mets Skeltons
Foto: Photoshot

Brits Mets Skeltons, kurš 19. janvārī cīnīsies par WBA pasaules čempiona titulu supersmagajā svarā ar pašreizējo titula īpašnieku Ruslanu Čagajevu (Uzbekistāna), atzinis, ka cīņā ar pasaules čempionu viņam būs jāparāda vislabākais sniegums savā karjerā.

Pirms sešiem gadiem, 34 gadu vecumā, Skeltons (21-1, 18KO) pievērsās boksam (pirms tam Skeltons nodarbojās ar kikboksu) un tagad viņam ir iespēja kļūst par pirmo britu pasaules čempionu supersmagajā svara kopš Lenoksa Luisa aiziešanas no boksa.

"Es gribu izcīnīt pasaules čempiona titulu un ticu, ka man tas ir pa spēkam. Es nebūšu apmierināts, kamēr to neizdarīšu," neilgi pirms cīņas Skeltons ir pārliecināts, ka no ringa 19. janvārī aizies ar paceltu galvu.

Brits atzīst, ka cīņa ar Čagajevu (23-0-1, 17KO), kurš pērn kļuva par pasaules čempionu, sakaujot krievu milzi Nikolaju Valujevu, būs jauns pakāpiens viņa karjerā. 40 gadus vecais Skeltons atzīst: "Čagajevs ir stiprs, viņam ir ātras rokas un viņš ir agresīvs. Taču uzvarams. Man šajā cīņā jāparāda karjeras labākais sniegums."

Izmantotie resursi:
www.bedfordtoday.co.uk

     [+] [-]

, 2008-01-07 20:30, pirms 16 gadiem
nu tas jau gan... pagadam gan sliecos uz čagajevu... viņam manuprāt tieši boksā lielāka pieredze ar augsta ranga cīņam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-07 21:58, pirms 16 gadiem
Skeltons krietni zaudes uz atruumu.