Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Čisora ir spēcīgāks par Heju"

Jānis Pārums

Kļičko: "Čisora ir spēcīgāks par Heju"
Vladimirs Kļičko un Dereks Čisora
Foto: AP/Scanpix

IBO, IBF un WBO pasaules čempions boksā smagajā svarā, ukrainis Vladimirs Kļičko (55-3, 49KO), kurš sestdien Manheimā (Vācija) cīnīsies pret britu Dereku Čisoru (14-0, 9KO), atzinis, ka viņa pretinieks ir spēcīgāks par WBA čempionu Deividu Heju (25-1, 23KO).

"Čisora ir spēcīgāks un bīstamāks par Deividu Heju. Viņš ir kā jauns, mežonīgs bullis," savu pretinieku raksturoja Kļičko. "Viņam ir labi fiziskie rādītāji, ringā viņš ir ļoti aktīvs."

Nesen Čisoram radās problēmas ar likumu – pēc tam, kad savas nu jau bijušās draudzenes mobilajā telefonā izlasījis īsziņas no kāda cita vīrieša, viņš pacēlis roku pret sievieti. Čisora tika apsūdzēts zādzībā un miesas bojājumu nodarīšanā un viņam draudēja sešu mēnešu cietumsods, taču viņš tika cauri ar trīs mēnešiem nosacīti.

Vladimirs Kļičko gan uzsvēra, ka lielākais sods viņam būs ringā: "Kā bokseris Čisora ir labs, taču kā cilvēks – briesmīgs. Kā vīrietim man ir grūti saprast, kā vīrietis var pacelt roku pret sievieti. Turklāt, ja šis cilvēks ir bokseris, tas viņu padara par vēl lielāku zaudētāju."

Kļičko treneris Emanuels Stjuards brīdinājis Čisoru arī par to, ka viņam nāksies atbildēt arī "par necieņas pilnajiem izteikumiem, kas vērsti Vladimira virzienā": "Jūs ieraudzīsiet krietni agresīvāku Vladimiru."

Izmantotie resursi:
AP

Slēpts komentārs: Garaiņu Andrejs

  +3 [+] [-]

, 2010-12-06 18:43, pirms 14 gadiem
ujj, būs labinieks, vladimirs šo iznīcinās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-12-06 18:50, pirms 14 gadiem
shark185 rakstīja: cisora jau vienreiz nokauteja HEJU!!!!


VARES redzet..ja cisora turesies lidzi Klicko....tad HEJAM bus iespejas...pret klicko..jo cisora un hejs ir lidzigi!!!!


redzesim!
interesanti kad tas bija kad cisora nokauteeja heju! un klichko stipri maldaas ka cisora ir speeciigaaks par heju! klicko vnk grib iebiedeet heju jo klicko uzvarees cisoru un tad klicko grib lai hejs domaa ka vinjam buus pizgjec! un veel arii tas ka klicko girb lai hejs paliek dusmiigs, lai vienriez iziet pret vinju ringaa!

  +2 [+] [-]

, 2010-12-06 19:01, pirms 14 gadiem
Dandris rakstīja: interesanti kad tas bija kad cisora nokauteeja heju! un klichko stipri maldaas ka cisora ir speeciigaaks par heju! klicko vnk grib iebiedeet heju jo klicko uzvarees cisoru un tad klicko grib lai hejs domaa ka vinjam buus pizgjec! un veel arii tas ka klicko girb lai hejs paliek dusmiigs, lai vienriez iziet pret vinju ringaa!
Kā tu mums visu zini. Kurš, ko, kā, kapēc.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-12-06 20:03, pirms 14 gadiem
Atkal kārtējā noslānīšana.

     [+] [-]

, 2010-12-06 21:38, pirms 14 gadiem
mentols rakstīja: Atkal kārtējā noslānīšana.
jā kļičko hanā

     [+] [-]

, 2010-12-06 22:10, pirms 14 gadiem
Tikai ja vins izies ringā ar salauztām un,vai izmezģitām rokām
Kautgan vecakais no Kļičko tamlidzgi zaudeja, sen tas bija:
YouTube
- Vitali Klitschko vs Chris Byrd

     [+] [-]

, 2010-12-07 12:35, pirms 14 gadiem
Yurchix rakstīja: Kā tu mums visu zini. Kurš, ko, kā, kapēc.
chalis laikam ar sveciiti pa nakti seez klichko gulamiztabaa un klausaa ko vinsh skali domaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja