Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBC pārbauda Maskajeva, Pītera un Kļičko veselību

Jānis Pārums

Pasaules Boksa padome (WBC) nolēmusi jau laikus nodrošināties, lai netiktu atlikta cīņa par pasaules čempiona titulu supersmagajā svarā, tāpēc jau 7. decembrī WBC ārsti pārbaudīs Oļega Maskajeva, Semjuela Pītera (attēlā) un Vitālija Kļičko veselības stāvokli.

Oļega Maskajeva un Semjuela Pītera cīņai jānotiek 2008. gada 2. februārī. Ja kāds no šiem bokseriem gūs savainojumu, viņu nomainīs Vitālijs Kļičko. WBC nolēmusi tik ātri veikt sportistu veselības pārbaudes, jo pēdējā laikā tieši veselības dēļ atceltas vairākas nozīmīgas cīņas.

Šoruden nenotika divas cīņas WBC versijā – Vitālijs Kļičko atcēla 22. septembrī paredzēto cīņu ar Džamilu Makleinu muguras savainojuma dēļ, arī Maskajevs necīnījās ar Pīteru 6. oktobrī, jo guva identisku savainojumu. Pīters un Makleins bez cīņas nepalika, jo abi 6. oktobrī tikās savā starpā – 12 raundu cīņā pēc punktiem ne bez grūtībām uzvarēja Pīters, lai gan Krievijas plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka ringā viņš bija devies ar lauztu roku. Tagad WBC dara visu iespējamo, lai 2. februārī paredzētā cīņa notiktu.

Jāatgādina, ka oficiāli WBC čempions joprojām ir Oļegs Maskajevs, bet Semjuelam Pīteram piešķirts pagaidu čempiona tituls. Tiesības aizvadīt cīņu par titulu ir arī Vitālijam Kļičko, tā kā viņš savainojuma dēļ no boksa aizgāja čempiona statusā. Tieši ukrainis cīnīsies ar Maskajeva – Pītera pāra uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru
Foto: AFP

     [+] [-]

, 2007-12-07 00:54, pirms 17 gadiem
Vot tā nu gan ir ziņa, it īpaši esporta galvenajai lapai.

     [+] [-]

, 2007-12-07 03:21, pirms 17 gadiem
Paldies, autor, zināju, ka spēsi manu komentāru adekvāti novērtēt!

     [+] [-]

, 2007-12-07 09:59, pirms 17 gadiem
Ja šī ziņa ir šeit tātad kādu interesē, mani piemēram šis sporta veids saista daudz vairāk nekā nekā futbols, un vienmēr sekoju līdzi jaunumiem.