Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ibragimovs: "Esam gatavi jebkādiem pārsteigumiem"

Krievijas bokseris Sultans Ibragimovs, kurš 13. oktobrī Maskavā aizstāvēs pasaules čempiona titulu supersmagajā svarā WBO versijā pret amerikāņu bokseri Evanderu Holifīldu, izteicās, ka ir gatavs sagaidīt jebkādus pārsteigumus no sava pretinieka.

Šobrīd Ibragimovs atrodas Maskavā un trenējas sava trenera Džefa Meivezera uzraudzībā. "Pašreiz mans svars ir 102 kilogrami, kas ir gandrīz tāds pats, kā manās iepriekšējās cīņās. Jūtos samērā komfortabli, esmu saglabājis sitienu ātrumu. Esam sagatavojušies daudzām lietām, it īpaši pret nepatīkamiem pārsteigumiem, kurus būs sagatavojis Holifīlds," žurnālistiem pastāstīja Ibragimovs.

"Ņemot vērā, ka Holifīldam patīk cīnīties tuvā distancē, tad viņa uzbrukumus centīšos pārtvert tieši šādā attālumā," piebilda Ibragimovs.

Atlikušajās dienās Ibragimovs aizvadīs vēl pāris treniņus, bet sagatavošanās posms noslēgsies nākamās nedēļas sākumā. Tikmēr Evandera Holifīlda pārstāvis ir paziņojis, ka Krievijas galvaspilsētā bokseris ieradīsies svētdien no rīta.

Izmantotie resursi:
www.pro-box.ru
Foto: AP

  +1 [+] [-]

, 2007-10-06 15:16, pirms 17 gadiem
nezkāpēc man šķiet, ka pārsteigumu nebūs un Ibragimovs kārtīgi dabūs pa mizu no vecā lāga Ēvandera...

  +1 [+] [-]

, 2007-10-06 16:19, pirms 17 gadiem
ka tikai lāga zēnam neiziet līdzīgi kā "kolēģim" maikam pēdējā cīnīņā-dabūs sajust cik cieta ir ringa grīda

  +1 [+] [-]

, 2007-10-06 17:37, pirms 17 gadiem
kā būs, to tiešām neviens nezin... a moš arī zin, ņemot vērā faktu, ka lielais bokss galīgi nav pērkams...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-08 16:52, pirms 17 gadiem
Evanders uzvarees!!!!