Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs: "Nezaudēju cerības uz cīņu pret Kļičko"

Jānis Pārums

Hejs: "Nezaudēju cerības uz cīņu pret Kļičko"
Deivids Hejs
Foto: AFP

Britu bokseris Deivids Hejs (22-1, 21KO), kurš savainojuma dēļ bija spiests atteikties no cīņas pret IBO, IBF un WBO pasaules čempionu smagajā svarā, ukraini Vladimiru Kļičko (52-3, 46KO), atzinis, ka cer ar Kļičko tomēr aizvadīs cīņu.

"Man ir šausmīgi žēl, ka nācās sarūgtināt daudzus savus līdzjutējus visā pasaulē. Taču es neesmu zaudējis dūšu un nezaudēju cerības uz cīņu pret Kļičko. Es ticu, ka spēšu ātri sadziedēt savainojumu un tikties ar ukraini nedaudz vēlāk. Izdarīšu visu iespējamo, lai cīņa tomēr notiktu," atzina Deivids Hejs.

eSports.lv jau ziņoja par Kļičko – Heja cīņas (20.06., Gelzenkirhenē) atcelšanu brita muguras savainojuma dēļ. Lai gan Heja komanda cerēja, ka cīņa tiks pārcelta uz 25. jūliju, Kļičko pārstāvji izvēlējās 20. jūnijā cīnīties ar WBA atvaļināto čempionu Ruslanu Čagajevu.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-06 20:12, pirms 15 gadiem
pirms tam jau tika teikts,ka roka sāpot viņam,nu mērkaķis nu ar lielu muti un viss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-06 23:12, pirms 15 gadiem
Brīnums, ka Hejs neteica ka Kļičko ir paveicies ar to, ka cīņa ir atcelta