Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Angulo: "Tāds pārbaudījums Alvaresam vēl nebūs bijis..."

Jānis Pārums

Angulo: "Tāds pārbaudījums Alvaresam vēl nebūs bijis..."
Sauls Alvaress un Alfredo Angulo
Foto: pound4pound.com

Agrā svētdienas rītā Lasvegasa notiks cīņa starp Saulu Alvaresu (42-1-1, 30KO) un Alfredo Angulo (22-3, 18KO). Pirms gaidāmās cīņas bokseri jau aizvadījuši atklāto treniņu un pastāstījuši, ko sagaida no svētdienas cīņas.

Sauls Alvaress: "Cīņa ar Angulo – sarežģīts uzdevums, jo viņš ir bokseris, kurš var gan izdarīt spēcīgu sitienu, gan labi turēties aizsardzībā. Zinu, ka man jākontrolē cīņa jau no pirmajiem raundiem. Taču, ziniet, reizēm, plāns nestrādā. Kolīdz sākas cīņa, jādara viss, lai uzvarētu, un tieši to es grasos paveikt nedēļas nogalē. Protams, ka uzvara ar nokautu izskatītos skaisti, un līdzjutēji vēlas to redzēt, taču es nekad neesmu dzinies pēc nokautiem. Ja izdosies, tad būs labi. Daudzi runā, ka Angulo ir spēcīgāks par mani, bet es domāju, ka esmu pats spēcīgākais."

Alfredo Angulo: "Esmu gatavs viņu dzenāt pa ringu vai cīnīties, kā īsts meksikāņu kareivis. Esmu gatavs radīt viņam tādus pārbaudījumus, kā vēl neviens cits. Nedomāju, ka Alvaresu, kāds vēl ir sitis tā, kā to plānoju darīt es. Gatavošanās bija lieliska un es esmu satriecošā sportiskajā formā. Esmu mierīgs un par sevi pārliecināts. Vienmēr esmu gribējis šova galvenajā cīņā, un nu tas arī notiks."

Alvaress un Angulo cīņu aizvadīs svarā līdz 69.9 kilogramiem, taču tā nebūs titulcīņa. Pirms tās gan tiks aizvadīta cīņa par titulu – WBC čempions svarā līdz 55.3 kilogramiem Leo Santa Kruss (26-0-1, 15KO) aizstāvēs savu titulu pret bijušo pasaules čempionu Kristianu Miharesu (49-7-2, 24KO). Savukārt IBF čempions svarā līdz 69.9 kilogramiem Karloss Molina (22-5-2, 6KO) cīnīsies pret Džermalu Čarlo (17-0, 13KO).