Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dž. Meivezers: "Klotijs zaudēs, ja uzbruks pasīvi"

Jānis Pārums

Dž. Meivezers: "Klotijs zaudēs, ja uzbruks pasīvi"
Džefs Meivezers
Foto: AP/Scanpix

Slavenā amerikāņu boksera Floida Meivezera juniora (40-0, 25KO) tēvocis, treneris Džefs Meivezers izteicis savu viedokli kā varētu noslēgties 14. marta rītā paredzētā Menija Pakjao (50-3-2, 38KO) un Džošua Klotija (35-3, 20KO) cīņa.

"Manuprāt, Klotijs pārāk maz darbojas cīņas laikā. Reizēm viņš nepalielina apgriezienus, kad to vajadzētu. Ja cīņā pret Kotto viņš to būtu izdarījis, tad uzvarētu (Klotijs zaudēja pēc punktiem – aut.). Džošua ir pārāk piesardzīgs. Domāju, ka cīņā ar Pakjao, viņš kā ierasts, slēps seju aiz bloka un ļaus Menijam uzvarēt pēc punktiem vai pat priekšlaicīgi," sacīja Meivezers.

"Uzskatu, ka Pakjao var nokautēt Klotiju galvenokārt tāpēc, ka Džošua nevar uzvarēt cīņu, slēpjoties tikai aiz bloka. Ne šajā cīņā," uzsvēra Džefs Meivezers. "Neesmu redzējis, ka viņš boksētos savādāk. Klotijs izceļas ar lielu miermīlīgumu, taču, ja nebūs pārāk piesardzīgs, tad vai nu uzvarēs vai zaudēs ar nokautu. Ja galvenokārt domās par aizsardzību, tad zaudēs."

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-06 17:51, pirms 15 gadiem
Taisniiba vien sham ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja