Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džeimss Toni atgriezīsies boksā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džeimss Toni atgriezīsies boksā
Džeims Toni un Hasims Rahmans
Foto: HBO

Pēc neveiksmīgās debijas MMA (Mixed Martial Arts), bijušais pasaules čempions boksā Džeimss Toni (ASV) šā gada februārī gatavojas atgriezties profesionālā boksa ringā. Boksera potenciālais pretinieks vēl nav zināms, ziņo eastsideboxing.com

Četrdesmit divus gadus vecais Džeims Toni (72-6, 44 KO) boksa ringā plāno kāpt 24. februārī Kalifornijā (ASV) notiekošajā boksa šovā.

„Pretinieka vārdu mēs vēl pagaidām nezinām, bet visticamāk tā būs viegla cīņa. Pēc februāra mača es vēl gribu aizvadīt divas līdz trīs iesildošās cīņas, lai pēc tam vasarā tiktos ar Antonio Tarveru. Tas būs liels notikums,” stāstīja Toni.

„Esmu noguris klausīties kā Travers visu laiku atkārto, ka viņš ir izcils bokseris. Viņš nemaz nav tiks izcils kā, piemēram, es. Viņš ir labs bokseris, ir bijis arī čempions, taču viņa līmenis ir tikai nedaudz augstāks par vidējo. Es viņu pārmācīšu,” turpināja Džeimss Toni, kura plānos arī ietilpst cīņas ar brāļiem Kļičko un Deividu Heju.

„Es esmu IBA čempions un esmu gatavs ar viņiem tikties jebkurā laikā, taču viņi nepiekristu cīņai ar mani, jo baidās no manis. Šāda situācija nogalina boksu, kad nav iespējams uzorganizēt labākās cīņas. Es esmu vecās skolas pārstāvis, es nemīlu bezsakarīgus atteikumus no cīņas. Tādu bokseru dēļ kā viņi MMA kļūst populārāks par boksu.”

Atgādinām, ka Džeimss Toni 2010. gada augustā izmēģināja savus spēkus arī MMA, taču viņa debija bija neveiksmīga. Toni jau pirmajā raundā bija spiests atzīt bijušā UFC čempiona Rendija Kotjura pārākumu.

Izmantotie resursi:
Boxing News and Views
boxrec.com
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

Slēpts komentārs: Ivars no Liepaajas

     [+] [-]

, 2011-01-06 13:58, pirms 14 gadiem
Ivars no Liepaajas rakstīja: Vēl viens pensionārs nulle atgriežas boksā, laikam negrib strādāt par apkopēju, dumjais mērkaķis
izbaudi viņa prasmes, jo viņš ir viens no visu laiku labākajiem ''pure'' bokseriem kāds ir bijis.

     [+] [-]

, 2011-01-06 14:34, pirms 14 gadiem
Atgādinām, ka Džeims Toni 2010. gada augustā izmēģināja savus spēkus arī MMA, taču viņa debija bija neveiksmīga. Toni jau pirmajā raundā bija spiests atzīt bijušā UFC čempiona Rendija Kotjura pārākumu.

UFC čempiona, ko bokseris var nolikt pretī Juijitsu?? nu tīri uz sitienu spēku, fizisko, bet ja saķer viņam kājas, hana ir!

     [+] [-]

, 2011-01-06 14:50, pirms 14 gadiem
Tu neesi bokseris, ja neesi cīnījies ar kādu no Kļičko. Un man tas patīk

     [+] [-]

, 2011-01-06 14:53, pirms 14 gadiem
moca825 rakstīja: Atgādinām, ka Džeims Toni 2010. gada augustā izmēģināja savus spēkus arī MMA, taču viņa debija bija neveiksmīga. Toni jau pirmajā raundā bija spiests atzīt bijušā UFC čempiona Rendija Kotjura pārākumu.

UFC čempiona, ko bokseris var nolikt pretī Juijitsu?? nu tīri uz sitienu spēku, fizisko, bet ja saķer viņam kājas, hana ir!
Toni bez variantiem tajaa cinaa zaudeja... nevienu nopietni sitienu skiet ta ari neizdarija cik atceros

  -1 [+] [-]

, 2011-01-06 15:23, pirms 14 gadiem
Domāju,ka ātri aizies pensijā,pāris zaudas un un rokas vairs necelsies
šitam arī patīk runāt

     [+] [-]

, 2011-01-06 21:14, pirms 14 gadiem
Ļaujiet Tonijam runāt! Lai nu kurš, bet James to var un viņam labi sanāk

     [+] [-]

, 2011-01-08 01:11, pirms 14 gadiem
bildē smuki pupi toneyam