Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hrjunovs: "Rojs Džonss Krievijā ir populārāks nekā Ali vai Taisons"

Jānis Pārums

Hrjunovs: "Rojs Džonss Krievijā ir populārāks nekā Ali vai Taisons"
Rojs Džonss juniors
Foto: boxing.com

Krievu promouters Vladimirs Hrjunovs paudis viedokli, ka leģendārais Rojs Džonss juniors (56-8, 40KO) Krievijā bauda lielāku popularitāti nekā citi leģendārie bokseri Muhameds Ali un Maiks Taisons. Tieši tāpēc Džonss decembra beigās atkal cīnīsies Krievijā.

Par 44 gadus vecā Džonsa pretinieks 21.decembrī Maskavā paredzētajā cīņā būs francūzis Zinedins Benmalufs (17-3-1, 8KO), kurš ārpus Francijas cīnījies tikai vienreiz un zaudējis. Abi cīnīsies par vakanto WBU titulu svara kategorijā līdz 90.7 kilogramiem.

"Tā ir mana Ziemassvētku dāvana visiem Krievijas boksa līdzjutējiem," par gaidāmo Džonsa – Benmalufa cīņu sacīja Hrjunovs. "Vairākums amerikāņu pat nespēj iedomāties, cik ļoti Krievijā mīl Roju. Šeit viņš ir populārāks nekā Ali vai Taisons. Krievu līdzjutēji grib atbalstīt Džonsu, tāpēc izvēlējos viņam ārzemju oponentu. 21.decembris kļūs par lielu Ziemassvētku ballīti un brīnišķīgu boksa šovu."

Rojam Džonsam junioram šī būs otrā reize, kad viņš cīņu aizvada Maskavā. Pirms divarpus gadiem viņš ar nokautu desmitajā raundā piekāpās krievam Denisam Ļebedevam, piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas un astoto karjerā. Kopš tā laika Džonss aizvadījis divas cīņas, abās uzvarot pēc punktiem. Benmalufs nav zaudējis kopš 2008.gada, iekrājot septiņas uzvaras pēc kārtas. Tiesa, abi jau vairāk nekā gadu nav aizvadījuši cīņas – Džonss ringā nav izgājis pusotru gadu, Benmalufs pat nedaudz vairāk.

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...
BoxRec Boxing Records

  -1 [+] [-]

, 2013-12-05 23:38, pirms 11 gadiem
Briedi vareja nolikt pretī, tad man ta cīņa kaut ko izteiktu...!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-12-06 11:05, pirms 11 gadiem
Bildē, kreisās rokas bicepss izskatās diezgan nedabīgs.. Ka tik nav ko iešpricējis.

     [+] [-]

, 2013-12-06 17:03, pirms 11 gadiem
Mairim vēl par agru ar šito boksēt.Priekš pārliecības vajag boksēt ar normāliem viduslīmeņa večiem.Ļebedevs šito vinnēja ar apšaubāmu tiesnešu lēmumu.