Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hatons dzirdējis pietiekami daudz

Jānis Pārums

Britu bokseris Rikijs Hatons, kurš sestdien cīņā par Pasaules Boksa padomes čempiona titulu pussmagajā svarā tiksies ar pašreizējo tā īpašnieku, amerikāni Floidu Meivezeru, atzinis, ka no sava oponenta jau dzirdējis gana daudz.

Pēdējos četrus mēnešus Meivezers ir daudz runājis, tostarp preses konferencēs, bet Hatonam vairāk nācies klausīties sava pretinieka pašpārliecinātajās runās. Brits atzinis, ka viņam vairs nav vēlēšanās dzirdēt kaut vienu amerikāņa vārdu, jo viss, ko viņš saka ir blēņas.

Meivezers iepriekš paziņoja, ka uzskata sevi par izcilāko bokseri kāds jebkad dzīvojis uz Zemes. Hatons šajā ziņā ir pieticīgāks: "Katrs līdzjutējs pat var izdomāt cik labs es esmu, cik augstu es varētu būt rangā starp tagadējiem un bijušajiem čempioniem. Es neiešu un nestāstīšu, ka es esmu vislabākais."

Taču ir kāds teikums, kas patiešām aizvainojis Hatonu – proti, Meivezera sacītais, ka neskatoties uz brita uzvaru sēriju (43-0) un to, ka viņš bijis čempions divās dažādās svara kategorijās, Hatonam nav izredžu uzvarēt. Hatonu saniknojis arī kāds Lasvegasas boksa žurnālists, kas paziņojis, ka brits uzvarēs nevienu raundu cīņā ar Meivezeru.

Viens no Hatona treneriem Bilijs Greiems ieteicis savam padotajam pārāk neaizrauties ar "vārdu cīņu", bet koncentrēties sestdienas vakara cīņai. Greiems sadarboties ar Hatonu sācis jau tad, kad bokserim bija vien 15 gadu un viņš startēja amatieru turnīros. Treneris atzīst, ka pazīst bokseri labāk nekā jebkurš cits un tic, ka Hatonam ir pa spēkam pieveikt Meivezeru.

Izmantotie resursi:
www.boxingscene.com
Foto: AFP

  -1 [+] [-]

, 2007-12-06 15:05, pirms 17 gadiem
e sports tagad laikam tikai vairs par boksu raksta , spriežot pēc pedējiem desmit rakstiem .

Mosh nosaukums driiz būs e-bokss.lv

     [+] [-]

, 2007-12-08 22:52, pirms 17 gadiem
Maijskaja pogoda kā vienmēr gorās un šķobās. Gan kau Hattons parādīs kur vēži ziemo.

     [+] [-]

, 2007-12-08 22:55, pirms 17 gadiem
To jurtchix:

Pr ko gan esportam vēl rakstīt boksa sadaļā..?