Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Vai cīņa ar Pīteru notiks, uzzināsim krietni vēlāk"

Jānis Pārums

Kļičko: "Vai cīņa ar Pīteru notiks, uzzināsim krietni vēlāk"
Vitālijs Kļičko
Foto: AFP

WBC versijas goda čempions boksā smagajā svarā Vitālijs Kļičko izvairīgi izteicies par gaidāmo cīņu pret WBC pasaules čempionu Semjuelu Pīteru, uzsverot, ka kamēr līgums par cīņu nav parakstīts, nav vērts izdarīt paziņojumus.

"Īsti bokseri ir cīnītāji. Viņi gatavi cīņu aizvadīt jebkur, jebkad un ar jebko," sacīja Kļičko, norādot, ka radušās domstarpības par cīņas vietu. "To vai cīņa ar Pīteru notiks, uzzināsim krietni vēlāk. Boksa līdzjutēji par to noteikti uzzinās pirmie. Šodien mēs nevaram skaidri pateikt vai cīņa notiks, kur un kad tā notiks."

Jāuzsver, ka pārrunas starp Kļičko un Pītera pārstāvjiem notiek jau vairākus mēnešus, taču skaidrības joprojām nav nekādas. Iepriekš vien tika izteikts minējums, ka cīņa varētu notikt šī gada oktobrī kaut kur Eiropā. Tā vēlas Kļičko, kamēr nigērietis Pīters vēlas cīņu savā dzimtenē.

"Saprotiet, tikai, kad līgums ir parakstīts un uz tā ir visu pušu paraksti, tikai tad mēs varam skaidri teikt, ka cīņa būs. Visas pārējās lietas, kas pārrunātas, balstās uz vēlēšanos. Vai šīs vēlmes piepildīsies, rādīs laiks," piebilda ukrainis.

Vitālijs arī pauda savu viedokli par Pītera izteikumiem, ka 2005. gadā pret ukraiņa jaunāko brāli Vladimiru, uzvara viņam nozagta: "Domāju, ka Pīters var droši doties uz kursiem Holivudā un tur kaut ko pastāstīt. Visi boksa līdzjutēji toreiz redzēja, ka neviens viņam uzvaru toreiz nezaga. 12 raundus Vladimirs viņu sita. Pītera paziņojumi nav nekas vairāk kā vēlme pievērst sev uzmanību."

Izmantotie resursi:
newsukraine.com.ua

  +1 [+] [-]

, 2008-06-05 01:06, pirms 16 gadiem
nu tad lai kaujās kaut kur neitrālā teritorijā.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-05 01:12, pirms 16 gadiem
Uz ielas. Kurš pirmais uztaisa nokdaunu un viss, bez jebkādiem tiesnešiem. Bet ja godīgi, ceru ka būs vēlviena cīņa, jo tas būtu vissgodīgāk!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-05 01:41, pirms 16 gadiem
Tie bokseri manuprāt vairak runa un raksta, neka dara..

  +1 [+] [-]

, 2008-06-05 08:10, pirms 16 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Tie bokseri manuprāt vairak runa un raksta, neka dara..

Daži jā, bet ne jau nu Kļičko!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-05 09:46, pirms 16 gadiem
"Īsti bokseri ir cīnītāji. Viņi gatavi cīņu aizvadīt jebkur, jebkad un ar jebko," sacīja Kļičko" ...

varbūt. diemžēl pašiem bokseriem nav nekādas teikšanas, viņi runā tikai medijos, par visu lemj menedžeri, pārstāvji, asociācijas, organizētāji, sponsori, televīzijas utt