Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua Fjūrijam: "Turpini lūgties par manu sakāvi, resnais puika"

Jānis Pārums

Džošua Fjūrijam: "Turpini lūgties par manu sakāvi, resnais puika"
Entonijs Džošua un Taisons Fjūrijs
Foto: Reuters

Divu britu smagā svara bokseru Taisona Fjūrija (25-0, 18KO) un Entonija Džošua (15-0, 15KO) verbālais konflikts turpina uzņemt apgriezienus.

Jāatgādina, ka nesen IBO, WBO un WBA čempions Fjūrijs nosauca 2012.gada Londonas olimpisko spēļu čempionu un pašreizējo IBF titula pretendentu Džošua par nekam nederīgu iesācēju. Tāpat, norādot, ka "šis nav bodibildings, bet bokss", Fjūrijs paziņoja, ka Džošua piedzīvos nokautu 9. aprīļa titulcīņā pret pašreizējo IBF čempionu Čārlzu Martinu.

Fjūrija izteikumi Džošua aizskāruši ne pa jokam, un viņš atbildi nav palicis parādā. Džošua, kurš profesionālajam boksam pievērsās pēc triumfa Londonas olimpiskajās spēlēs, atgādināja, ka savulaik Fjūrijs "dziedājis citu dziesmu".

"Kas viņš tāds ir, lai tā runātu? Vai tas nebija viņš, kas man dziedāja slavinošas odas pēc mūsu sparingiem 2010.gadā? Viņam vajadzētu sākt pašizglītoties un lasīt, ko pats saka – vispirms viņš apgalvo vienu, bet pēc tam pilnīgi pretējo," sacīja Džošua.

"Turpini lūgties par manu sakāvi, resnais puika," otrdien savā "Twitter" profilā ierakstīja Džošua. Uz to Fjūrijs atbildēja, ka patiesībā cer uz Džošua uzvaru, lai pēc tam varētu tikt pie vieglas peļņas abu bokseru savstarpējā cīņā.

Izmantotie resursi:
Mirror Online: The intelligent tabloid....

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-06 16:36, pirms 9 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Kā man sāk riebties šis teātris!
tad neskaties