Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Makgregors: “Boksa cīņa ar Meivezeru kļūtu par miljardu dolāru vērtu maču”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Makgregors: “Boksa cīņa ar Meivezeru kļūtu par miljardu dolāru vērtu maču”
Floids Meivezers (no kreisās) un Konors Makgregors
Foto: foxsports.com

Pasaules ietekmīgākās MMA organizācijas UFC pusvieglā svara čempions īrs Konors Makgregors (19-2) izteicies, ka gribētu aizvadīt boksa maču ar sportista karjeru beigušo vienu no pasaules slavenākajiem bokseriem amerikāni Floidu Meivezeru jaunāko (49-0, 26 KO).

“Esmu atvērts visiem piedāvājumiem, tas ir manā garā. Esmu tas, kuram šobrīd cīņu sporta biznesā pieder visas atslēgas. Mans prāts vienmēr meklē jaunus ceļus, patīk konkurence, jo es mīlu cīņas sportu,” ārzemju masu medijiem apliecināja skandalozais Makgregors, kurš rīt cīņu šova “UFC 196” ietvaros aizvadīs MMA cīņu ar amerikāni Neitu Diazu.

“Būtu interesanti aizvadīt boksa cīņu ar [Floidu] Meivezeru, protams, ja tāda cīņa patiešām būtu pieprasīta no līdzjutēju puses. Uzskatu, ka tas mačs būtu par miljardu, ne mazāk.”

“Man patīk lieli cipari algas čekā, tāpēc bez jebkādām problēmām pieņemtu tādu piedāvājumu,” apgalvo viens no šā brīža slavenākajiem un vislabāk apmaksātajiem MMA cīkstoņiem Konors Makgregors.

Tajā pašā laikā trīsdesmit deviņus gadus vecais Floids Meivezers, kurš ilgu laiku tika uzskatīts par pasaules labāko bokseri neatkarīgi no svara kategorijas, 2015. gada 12. septembrī pēc uzvaras pār Andrē Berto (30-4, 23 KO) paziņoja par aktīvā sportista karjeras beigšanu. Tā kā zināms, ka Floids tāpat kā Konors mīl lielu naudu, iespējams, cīņa ar skandalozo īru MMA cīkstoni varētu pamudināt amerikāņu bokseri atgriezties ringā.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

     [+] [-]

, 2016-03-05 20:50, pirms 9 gadiem
Puika - Gregors norautos pa kliņķi. Bokss nav tas pats kas UFC.

     [+] [-]

, 2016-03-06 18:44, pirms 9 gadiem
boksā viņa šanses ir nekādas, ar vienu kreiso svingu var slānīt tik mma truleņus un tad ne visus

     [+] [-]

, 2016-03-06 22:33, pirms 9 gadiem
Tas ka Meivezers uzvaretu, ir visiem skaidrs, kads vel miljards dolaru macs. Pietam vins sonakt zaudeja reputaciju. Patika Werduma reakcija pec cinas - https://www.instagram.com/p/BCmfRFm...