Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vitālija Kļičko un Pītera cīņa – ne ātrāk par septembri

Jānis Pārums

Vitālija Kļičko un Pītera cīņa – ne ātrāk par septembri
Vitālijs Kļičko
Foto: Itar Tass

Ukraiņu boksera un politiķa Vitālija Kļičko cīņa ar pasaules čempionu smagajā svarā WBC versijā nigērieti Semjuelu Pīteru notiks ne ātrāk kā septembrī, paziņojis Kļičko menedžeris Bendrs Bente.

Iepriekš bija minējumi, ka abu bokseru cīņa notiks jūnijā vai jūlijā, taču nolemts to pārcelt uz vēlāku laiku. Kļičko menedžeris to skaidro šādi: "Jūlijā un augustā būs divi lieli sporta notikumi – Eiropas čempionāts futbolā un olimpiskās spēles."

Lai gan iepriekš Kļičko sacīja, ka gadījumā, ja uzvarēs Kijevas mēra vēlēšanās (tās paredzētas 25. maijā), boksa ringā neizies, Bente atklājis, ka Kļičko un Pītera cīņa notiks neatkarīgi no tā kā viņam veiksies Kijevas mēra vēlēšanās.

WBC prezidents Hosē Suleimans jau informēts par notikumu attīstību un devis savu piekrišanu Kļičko – Pītera cīņai šī gada rudenī.

Izmantotie resursi:
sports.ru
fightnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja