Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ragozina plāno beigt karjeru

Jānis Pārums

Ragozina plāno beigt karjeru
Natālija Ragozina

Pasaules čempione boksā svarā līdz 76.2 kg Natālija Ragozina atzinusi, ka savu bokseres karjeru turpinās vēl tikai gadu. Turklāt gads ir maksimālais termiņš un iespējams boksa cimdus krieviete kārs vadzī arī ātrāk.

"Visam savs laiks. Kādreiz es biju nekas, taču uzsāku savu ceļu līdz virsotnēm un tās sasniedzu. Jāaiziet ir skaisti," sacīja Ragozina. "Startēšu maksimums – gadu. Pēc bokseres karjeras beigām mēģināšu attīstīt savu aktiermeistarību. Lieliski zinu, ka bez grūta darba neko nevar sasniegt ne sportā, ne aktiera profesijā."

Ragozina arī atklājusi, ka iet aktiermākslas kursos un cītīgi spēlē etīdes, ko uzdot pasniedzējs. Šonedēļ viņa jau sākusi filmēties kādā filmā ar slavenās amerikāņu kinofilmas "Miljons dolāru mazulīte" motīviem.

Krievijas bokseres plānos ir arī atvērt klubu, kurā aktieri un šovbiznesa pārstāvji mācītos pašaizsardzības paņēmienus. Šo ieceri Ragozina realizē ar savu mīļoto cilvēku.

Izmantotie resursi:
sports.ru