Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers: "Pakjao? Kas?"

Jānis Pārums

Meivezers: "Pakjao? Kas?"
Floids Meivezers
Foto: AP/Scanpix

Par labāko bokseri neatkarīgi no svara kategorijas uzskatītais amerikānis Floids Meivezers juniors (45-0, 26KO) atklājis, ka nākamajā nedēļā, visticamāk, kļūs zināms viņa nākamais pretinieks.

Par to, ka Meivezers savu nākamo cīņu aizvadīs nākamā gada 3.maijā bija zināms jau dienā, kad amerikānis pēc punktiem pārliecinoši uzvarēja savu pēdējo pretinieku meksikāni Saulu Alvaresu (42-1-1, 30KO), proti, 14.septembrī. Pēdējā laikā plašsaziņas līdzekļos aktivizējies brits Amirs Kāns, kurš paudis vēlmi cīnīties pret Meivezeru, un daudzi boksa eksperti uzskata, ka tieši Kāns arī kļūs par Floida nākamo pretinieku. Pats Meivezers atklājis, ka gaida nākamo nedēļu, bet pagaidām par potenciālajiem pretiniekiem nedomā.

24.novembrī Makao (Ķīna) Menijs Pakjao pēc punktiem sakāva Brendonu Riosu. Pēc šīs cīņas aktualizējusies iespējamā Pakjao – Meivezera cīņa. Uz jautājumu vai Pakjao tiek izskatīts kā kandidāts, Meivezers "atbildēja" īsi un lakoniski: "Kas?"

Tāpat Meivezers kārtējo reizi piebilda, ka viņš sadarbosies ar Pakjao intereses pārstāvošo promouteru kompāniju "Top Rank" tikai tādā gadījumā, ja tās vadītāja amatu pametīs Bobs Arums un viņa vietā nāks viņa audžudēls Tods Djubefs, ar kuru Meivezeram jau sen ir gana labas attiecības.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

  +4 [+] [-]

, 2013-12-03 16:39, pirms 11 gadiem
kas?-tas ir lakoniski?

  +1 [+] [-]

, 2013-12-03 16:56, pirms 11 gadiem
Pakjao būs.
Tikai pa starpai vēl būs 2 cīņas.
Kāns un tad iespējams Bredlijs, vai Provodņikovs. Un noslēgt karjeru skaisti ar Meniju un pārspēt pats savu ieņēmumu rekordu.

Izklausās kā pasaka - gan pašam Floidam gan boksa faniem
Gaidīšu un cerēšu.

     [+] [-]

, 2013-12-03 17:27, pirms 11 gadiem
Visi tie Floyda pretinieki ir pilnigi vienadi - specigi, leeni un daudz sitienus izlaizh. Ceru, ka Provodnjikovs izies ringaa, tam chalim ir talants

  +1 [+] [-]

, 2013-12-03 20:45, pirms 11 gadiem
Virsraksts dīvains. Oriģināli būtu "Pakjao- kas viņš tāds ir?"

Tāpat arī raksts, iztulkots aptuveni