Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Boicovs grib cīnīties pret Čisoru

Jānis Pārums

Boicovs grib cīnīties pret Čisoru
Deniss Boicovs
Foto: boxeoeditores.com

Par perspektīvu uzskatītais krievu bokseris Deniss Boicovs (33-0, 26KO) paudis vēlēšanos nākamo cīņu aizvadīt pret Zimbabvē dzimušo britu bokseri Dereku Čisoru (17-4, 11KO).

Jāatgādina, ka nesen Boicovs parakstīja līgumu ar vācu promouteru kompāniju "Sauerland Event". Iepriekš krievs pārstāvēja "Universum Boxing", taču pērnā gada izskaņā šī organizācija paziņoja par savu bankrotu.

"Jau nākamajās brīvdienās došos uz Berlīni," atklāja Boicovs. "Rokas savainojums mani vairs neuztrauc, kaut gan tai bija uztaisītas piecas operācijas. Pēdējo taisīja viens no šīs jomas spīdekļiem, tāpēc tagad viss ir kārtībā. Tuvākajā nākotnē gribētos iziet ringā pret Dereku Čisoru."

Šogad Boicovs aizvadījis divas cīņas, abās uzvarot – vispirms pēc punktiem tika pieveikts serbs Samirs Kurtagics, bet pēc tam ar nokautu trešajā raundā sakauts ukrainis Oleksandrs Nesterenko. Jāpiebilst, ka Čisoram, kurš šogad ticis pie diviem priekšlaicīgiem panākumiem, nākamā cīņa ieplānota 21.septembrī Londonā, tiesa, pretinieks vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
Новости спорта, Спортивная аналитика, Видео -...
BoxRec Boxing Records

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja