Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hērns: "Kanelo ļoti vēlas cīņu pret Beterbijevu"

Rolands Eliņš

Hērns: "Kanelo ļoti vēlas cīņu pret Beterbijevu"
Sauls "Kanelo" Alvaress. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Boksa promouters Edijs Hērns, uzstājoties DAZN "Boxing Show", pastāstīja, ka boksa superzvaigzne Kanelo Alvaress vēlas izaicinājumu un ir noskaņots piedāvāt cīņu pussmagā svara čempionam Arturam Beterbijevam.

Kanelo Alvaress vienu cīņu pussmagajā svarā jau aizvadījis, pieveicot Sergeju Kovaļovu, taču pēc tam atgriezās otrā vidējā svara kategorijā, kur viņam tagad pieder trīs no četrām lielajām čempiona jostām. Kanelo par savu tuvāko mērķi nosaucis cīņu ar IBF čempionu Keilebu Plāntu, lai apvienotu visas četras jostas.

Alvaress pēc pārtrauktā līguma ar DAZN un "Golden Boy" šobrīd ir nosacīts brīvais aģents, taču savu iepriekšējo cīņu rīkošanā tik un tā sadarbojās ar DAZN un arī Ediju Hērnu, "Matchroom Boxing" bosu. Hērns publiski tagad norādījis, ka Kanelo ir noskaņots vēlreiz pakāpties vienu svara kategoriju augstāk.

"Cīņa pret Arturu Beterbijevu - tas ir tas, ko Kanelo ļoti vēlās," sacīja Hērns. Hērns paskaidroja, ka Beterbijevs sev izveidojis ļoti iespaidīgu reputāciju, turklāt būtu augumā lielāks bokseris nekā Kanelo, tādēļ Alvaresam šī būtu cīņa, no kuras teorētiski labāk izvairīties. Taču tieši šī apziņa var nostrādāt uz Alvaresa vēlmi apliecināt sevi.

"Kanelo zina, cik spēcīgi sit Beterbijevs," turpināja Hērns. "Kanelo ir īsts sportists. Ja tu viņam teiksi, ka šādu cīņu nevajadzētu pieņemt, viņš vēl vairāk gribēs to aizvadīt. Tu viņam pasaki, ka tas būs ļoti bīstami, viņš gribēs sevi pārbaudīt un to darīt. Manuprāt, viņam būtu liels, liels risks pacelties uz pussmagā svara kategoriju."

Krievijas bokseris Beterbijevs uzvarējis visās 16 savās profesionālajās cīņās un ieguvis IBF un WBC pasaules čempiona titulus. Tiek runāts, ka Beterbijevam izaicinājumu varētu mest Džo Smits, WBO čempions.

Jāatgādina, ka šajā svara kategorijā cīnās arī Ričards Bolotņiks, Latvijas bokseris, kurš arī pieteicis savas ambīcijas uz pasaules čempiona titulu, bet vispirms viņam būs WBA "Eliminator" cīņa 14. augustā pret Džošua Buatsi, citu Edija Hērna bokseri.

Izmantotie resursi:
https://www.boxinginsider.com/headl...

     [+] [-]

, 2021-07-03 20:46, pirms 3 gadiem
Gluži manas domas - liels risks. Nedomāju,ka tāda cīņa būs