Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Barets un Haids izaicina Heju

Jānis Pārums

Barets un Haids izaicina Heju
Haids, Hejs un Barets
Foto: AP / AFP

Britu bokserim Deividam Hejam uzmanības netrūkst - pēdējo dienu laikā amerikānis Monte Barets un brits Herbijs Haids izaicinājuši Heju uz cīņu. Pagaidām gan Hejs nav paziņojis ar ko boksēsies šī gada oktobrī.

Deivids Hejs (21-1, 20KO) iepriekš sacījis, ka savu debiju smagajā svarā (agrāk Hejs boksējās pirmajā smagajā svarā un kļuva par čempionu WBA, WBC un WBO versijās) piedzīvos pret smagā svara TOP10 bokseri. Lai gan tiek pieļauts, ka varētu notikt cīņa ar bijušo čempionu Hasimu Rahmanu, boxrec.com rangā šis ASV bokseris ieņem tikai 20. pozīciju.

Arī kādreizējais titula pretendents Monte Barets (34-6, 20KO) un cits bijušais čempions Herbijs Haids (43-4, 41KO) nav labāko desmitniekā – Barets iepriekš minētajā rangā ieņem 15. vietu, bet Haids šobrīd startē vienu svara kategoriju zemāk un rangā ieņem 30. vietu.

Taču Haids izteicis apņēmību atgriezties smagajā svarā, lai aizbāztu muti saviem tautiešiem Deividam Hejam un Odlijam Harisonam (22-3, 17KO) : "Es esmu pirmā smagā svara bokseris, taču atgriezīšos smagajā svarā, ja Lielbritānijā atradīsies bokseris, kuram pietiks drosmes stāties man pretī. Es varu nokautēt Heju un Harisonu abus vienā vakarā. Viņiem ir lielas mutes, taču viņi nekad nav bijuši īstos smagsvaru karos kā es."

Ievērības cienīgs ir fakts, ka 90.-tajos gados Haids trīskārt bija pasaules čempions. Pēdējo reizi – 1999. gadā, kad titulu zaudēja slavenajam ukraiņu bokserim Vitālijam Kļičko. Cīņā ar Kļičko, Haids jau otrajā raundā piedzīvoja nokautu.

Savukārt Monte Barets pagājušās nedēļas nogalē izrēķinājās ar bijušo Kaspara Kambalas spraingpartneri Taju Fīldsu (41-2, 37KO), nokautējot viņu pirmā raunda trešajā minūtē. Jau pirms šīs cīņas Barets izteicās, ka pēc uzvaras pār Fīldsu vēlētos tikties ar WBC pasaules čempionu Semjuelu Pīteru vai Deividu Heju. Tagad Barets kļuvis konkrētāks: "Nākamo cīņu vēlos ar Deividu Heju. Zinu, ka esmu par viņu labāks un es viņu nokautēšu, ja cīņa notiks."

Pats Hejs, kurš nereti izcēlies ar bravūrīgiem izteicieniem, vēl nav paziņojis pret kuru bokseri debitēs smagsvaros, taču vairākkārt centies uz cīņu pierunāt šobrīd labāko smagā svara kategorijas bokseri Vladimiru Kļičko (50-3, 44KO). Ukrainis gan atbildējis, lai Hejs vispirms smagsvaros sevi pierāda ar darbiem un tad varēs domāt par cīņu. Hejs cer, ka varēs ar Kļičko boksēties jau nākamgad. Heja debija smagajā svarā paredzēta 18. oktobrī.

Izmantotie resursi:
eastsideboxing.com
sundaymirror.co.uk
boxrec.com

     [+] [-]

, 2008-07-03 01:07, pirms 16 gadiem
Cerams Hejs dabūs iekšās, ja piekritīs.

  +2 [+] [-]

, 2008-07-03 01:20, pirms 16 gadiem
"Es esmu pirmā smagā svara bokseris, taču atgriezīšos smagajā svarā, ja Lielbritānijā atradīsies bokseris, kuram pietiks drosmes stāties man pretī. Es varu nokautēt Heju un Harisonu abus vienā vakarā. Viņiem ir lielas mutes, taču viņi nekad nav bijuši īstos smagsvaru karos kā es."


speciigi teikts :]

  +2 [+] [-]

, 2008-07-03 01:26, pirms 16 gadiem
nu mutes viņiem visiem kā laidara vārti! takš varēja kāds būt kluss kā kaps pirms cīņas un ar darbiem visiem aizbāzt mutes!

un tie mūļi visiem ir krimināli! būtu man tādi pāris čomi!

     [+] [-]

, 2008-07-03 01:39, pirms 16 gadiem
vienā vakarā abus vēlu veiksmi puis.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-03 12:44, pirms 16 gadiem
"Es esmu pirmā smagā svara bokseris, taču atgriezīšos smagajā svarā, ja Lielbritānijā atradīsies bokseris, kuram pietiks drosmes stāties man pretī. Es varu nokautēt Heju un Harisonu abus vienā vakarā. Viņiem ir lielas mutes, taču viņi nekad nav bijuši īstos smagsvaru karos kā es."


Viņam tak pašam liela mute.

     [+] [-]

, 2008-07-04 13:36, pirms 16 gadiem
puslaiks rakstīja: nu mutes viņiem visiem kā laidara vārti! takš varēja kāds būt kluss kā kaps pirms cīņas un ar darbiem visiem aizbāzt mutes!

un tie mūļi visiem ir krimināli! būtu man tādi pāris čomi!



Tas nav to puišu stilā

     [+] [-]

, 2008-07-05 13:07, pirms 16 gadiem
Es par Heju, jaacer ka paraadiis arii kautko skataamu smagsvaraa, pashreizeejie chempji to nevar