Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua cīņu pret Puļevu pārceļ uz ''The SSE'' arēnu Vemblijā, ļauj pulcēties līdz 1000 faniem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džošua cīņu pret Puļevu pārceļ uz ''The SSE'' arēnu Vemblijā, ļauj pulcēties līdz 1000 faniem
Entonijs Džošua un Edijs Hērns. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Šī gada 12. decembrī paredzētā cīņa starp WBA, IBF, WBO, un IBO čempionu jostu īpašnieku smagsvaros Entoniju Džošua un bulgāru Kubratu Puļevu no O2 arēnas Londonā pārcelta uz ''The SSE'' Vemblijā, un to apmeklēt būs iespējams līdz 1000 līdzjutējiem.

31 gadus vecais Džošua šajā cīņā aizstāvēs sev piederošos četrus titulus smagsvaros - Pasaules boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās boksa federācijas (IBF), Pasaules boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijās. Šīs jostas Entonijs Džošua atguva 2019. gada decembra sākumā, kad Saūda Arābijā revanšējās meksikāņu bokserim Endijam Ruisam.

Sākotnēji cīņu bija paredzēts aizvadīt Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham'' stadionā, bet, cīņu izziņojot, tā tika plānota O2 arēnā. Jau otro reizi nomainīta sacensību norises vietu un par to apstiprināta ''The SSE'' arēna Vemblijā, kas varēs pulcēt arī līdz 1000 līdzjutējiem.

Entonijs Džošua jau iepriekš intervijā izteicās, ka cer uz atļaujas sniegšanu faniem apmeklēt šo cīņu, ievērojot drošības standartus saistībā ar Covid19 vīrusa ierobežošanu. Piekrišana dota, ja tiks ievēroti stingri drošības pasākumi un tiks ievēroti visi ar vīrusa izplatību saistītie noteikumi.

31 gadu vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 23 no 24 cīņām, 21 dueli noslēdzot ar nokautu. Tikmēr 39 gadus vecais Puļevs ringā kāpis 29 reizes, uzvarot 28 cīņās un 14 no tām noslēdzot ar nokautu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

     [+] [-]

, 2020-12-02 23:50, pirms 3 gadiem
Entonijs😂😂😂