Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Buatsi: "Bolotņiks ir bīstams, taču jūtu, ka varu viņu pieveikt"

Rolands Eliņš

Buatsi: "Bolotņiks ir bīstams, taču jūtu, ka varu viņu pieveikt"
Džošua Buatsi. Foto: Matchroom Boxing

Anglijas bokseris Džošua Buatsi savos komentāros izdevumam "BoxingNewsOnline" izteicies par 14. augustā gaidāmo cīņu pret Ričardu Bolotņiku.

Anglijas jaunā boksa zvaigzne Džošua Buatsi tiek raksturots kā bokseris ar ļoti lielu potenciālu, kas vēl nav pārbaudīts pret patiešām augstākā līmeņa pretinieku. Tas mainīsies 14. augustā Anglijā, kad "Fight Camp" cīņu šova galvenā cīņā Buatsi sacentīsies pret Latvijas bokseri Ričardu Bolotņiku.

"Bolotņiks ir labs cīkstonis. Viņš ir bīstams un tā tālāk, taču jūtu, ka man ir vajadzīgais, lai viņu pieveiktu," teica Buatsi intervijā. "Man par to nav šaubu. Nedomāju, ka man vajadzēs iet un meklēt viņu. Es būšu ringā un prom nebēgšu. Tāpat arī nedomāju, ka viņš bēgs no manis."

"Es vispār varētu teikt tā - aizmirstam visu un vienkārši tiekamies ringa centrā," turpināja Buatsi. "Tad arī redzēsim, kas notiek. Viņš varbūt nāks man pretim un mēģinās izdarīt spiedienu, bet es varbūt teikšu nē, darām otrādi, un piespiedīšu viņu atkāpties. Kas zina, kā būs? Runāt var daudz, bet visas runas beidzas līdz ar gongu."

Buatsi WBA rangā ieņem otro vietu, kamēr Bolotņiks pacēlies uz trešo vietu. Sportacentrs.com jau iepriekš ziņoja, ka viņu cīņa tiek plānota kā WBA "Eliminator" mačs, proti, uzvarētājs nonāks tuvāk pasaules čempiona Dmitrija Bivola izaicināšanai.

Buatsi norādīja, ka WBA augstās ranga pozīcijas dēļ Bivola izaicināšana liekas loģisks turpinājums, taču viņš nevēlas skriet notikumiem pa priekšu: "Neskatos tālāk par 14. augusta cīņu. Visa mana koncentrēšanās ir veltīta tikai tam. Taču domāju, ka titulcīņa pret Bivolu varētu būt ilgtermiņa mērķis."

Izmantotie resursi:
Next Joshua Buatsi faces a threat - Boxing News

     [+] [-]

, 2021-07-02 17:42, pirms 3 gadiem
Bolotņiks ir bīstams, un jūtu, ka man nav cerību viņu pieveikt

     [+] [-]

, 2021-07-02 18:23, pirms 3 gadiem
Bolotņikam jasaka ka noraus tam brūnajam galvu, vismaz vairāk piķi mopelnīs par ažiotāžu

  +1 [+] [-]

, 2021-07-02 18:56, pirms 3 gadiem
Bolotņiks jau ir pabijis ringā pret nopietnākiem džekiem. Tā saucamais talants(tīri tehniski, viņam ir fiziskais un ātrums, ielikta puslīdz pieklājīga sitienu bāze)buatsī laikam tikai pēdējā cīņā dabūja džeku, kurš puslīdz sit pretī, un jau tur viņš visai smuki atrāvās. Atšķirībā no Buatsi, Ričards ne tikai tīri labi un daudzveidīgi sit, bet arī pieklājīgi aizsargājas. Man arī radās iespaids, ka Ričards būs lielāks par buatsī, ja iespiedīs visai statisko buatsī pie auklām, tur tad arī buatsī savu prieka devu saņems. Lai gan gūgls saka, ka esot pilnīgi vienādi 185 abiem. Ha, abi martā dzimuši, viens 14ajā, otrs 24ajā. Horvāts labo overhendu trāpīja praktiski ikreiz, kad vien saņēmās un centās. Bolotņikam ir arī tāds liels pluss, viņš variē galvā korpusā, kas ir liels trūkums un mīnuss daudziem bokseriem, kuri ieciklējas uz trāpījumu galvā

     [+] [-]

, 2021-07-03 07:09, pirms 3 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Bolotņiks jau ir pabijis ringā pret nopietnākiem džekiem. Tā saucamais talants(tīri tehniski, viņam ir fiziskais un ātrums, ielikta puslīdz pieklājīga sitienu bāze)buatsī laikam tikai pēdējā cīņā dabūja džeku, kurš puslīdz sit pretī, un jau tur viņš visai smuki atrāvās. Atšķirībā no Buatsi, Ričards ne tikai tīri labi un daudzveidīgi sit, bet arī pieklājīgi aizsargājas. Man arī radās iespaids, ka Ričards būs lielāks par buatsī, ja iespiedīs visai statisko buatsī pie auklām, tur tad arī buatsī savu prieka devu saņems. Lai gan gūgls saka, ka esot pilnīgi vienādi 185 abiem. Ha, abi martā dzimuši, viens 14ajā, otrs 24ajā. Horvāts labo overhendu trāpīja praktiski ikreiz, kad vien saņēmās un centās. Bolotņikam ir arī tāds liels pluss, viņš variē galvā korpusā, kas ir liels trūkums un mīnuss daudziem bokseriem, kuri ieciklējas uz trāpījumu galvā
Vēl atvērts ir jautājums kam labāka izturība,arī te es liktu uz Bolotņiku.
Man Buatsi ir nezināms noneims,tāpēc ļoti ceru,ka tava analīze būs pareiza.
Veiksmi,uzvaru un veselību Ričardam