Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Latvijas bokseri Belfāstā piedzīvo neveiksmes

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Latvijas bokseri Belfāstā piedzīvo neveiksmes
Jānis Černauskis pirms cīņas

31. maijā, Īrijas pilsētā Belfāstā savas kārtējās profesionālā boksa cīņas aizvadīja „Baltijas Boksa Līgas” pārstāvji Edgars Kalnārs un Jānis Černauskis. Kalnārs cieta sakāvi, savukārt Černauskim tika piešķirts nepamatots zaudējums.

Pirmais tā vakara cīņu maratonā uz ringa kāpa pieredzējušais Latvijas pārstāvis Edgars Kalnārs (16-14, 9 KO), kura pretinieks bija divdesmitdivus gadus vecais īru atlēts Skots Belšavs (8-1,7 KO). Cīņas formula bija paradzēta – četri raundi pa divām minūtēm.

Jau no pirmajām minūtēm abi sportisti bija diezgan kūtri un tikai ik pa laikam apmainījās ar dažiem spēcīgiem sitieniem, kas liecināja, ka šis duelis var beigties ar neizšķirtu. Taču pedējā raunda izskaņā viss mainījās, jo Edgars pieļāva rupju kļūdu un tika izlaists spēcīgs pretinieka raidītais kreisais sāna sitiens, kā rezultātā Kalnārs atradās uz grīdas. Pēc šī sitiena viņš tā arī nespēja pilnībā atjēgties un tiesnesis tam piešķīra pamatotu zaudējumu ar TKO.

Otrs Latvijas pārstāvis Jānis Černauskis (2-5, 2 KO) sešu raundu cīņā kulakus krustoja ar vietējo dūru meisteru Villiju Tomsonu (6-0-0). Lai arī Jānis visu cīņu izskatījās galvas tiesu parāks par savu pretinieku, vietējie īru sānu tiesneši bija citās domās un piešķīra latviešu bokserim zaudējumu pēc punktiem.

„Minimums vajadzēja būt neizšķirtam. Trešajā raundā situ viņu kā maisu, bet tas labi turēja sitienus un nekrita. Vinnēju kaut kur četrus no sešiem raundiem, bet kā vienmēr tiesneši uzvaru atdeva pretiniekam,” pēc cīņas nelielā neizpratnē par tiesnešu rīcību bija Černauskis.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

Slēpts komentārs: LielieskaisKarlis

     [+] [-]

, 2008-06-02 02:01, pirms 16 gadiem
Zheel, ka muuseejiem atkal neveicaas. Tachu es esmu optimists un ticu, ka kaads no letinju puikaam kaadreiz arii kljuus par pasaules chempi!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-02 04:53, pirms 16 gadiem
dabuuja bietee dzheki...

  -1 [+] [-]

, 2008-06-02 08:01, pirms 16 gadiem
Shenker rakstīja: dabuuja bietee dzheki...

Kalnārs cieta sakāvi, savukārt Černauskim tika piešķirts nepamatots zaudējums.

Abi nedabūja.
Slēpts komentārs: gadas

     [+] [-]

, 2008-06-02 10:17, pirms 16 gadiem
kalnars nemaz nevareja iziet uz cinju jo vinjsh pedejas cinjas zaudeja ar ko un vinjam bija noteikt terminjsh kad vinjsh nevareja ciniities

  +4 [+] [-]

, 2008-06-02 12:46, pirms 16 gadiem
LielieskaisKarlis rakstīja: Neinteresē

ja neinteresee, tad nelasi un neatstaaj sheit savus pusmuljkja komentaarus! puikas ieguldiijushi lielu darbu, lai vispaar aizbrauktu liidz taadai Belfaastai, kameer tu eed chipshus un ar taukainaam rokaam smeeree klaviatuuru!
Janka labaakais!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-02 13:51, pirms 16 gadiem
Žēl Černauska, jo tas sen zināms, ka cīnoties citā valstī ar tās valsts pārstāvi un vēl pie tam, kur tiesā tās pašas valsts TIESNEŠI ir neispējami iegūt uzvaru, ja vien pretinieks netiek "atslēgts"...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-02 15:07, pirms 16 gadiem
Tur bez nokauta ir gandrīz nereāli uzvarēt,pat ja esi acīmredzami labāks.
Tā jau tiem sienāžiem tur ceļ to reitingu!