Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Stamburskis zaudē arī Somijā

Stamburskis zaudē arī Somijā
Jevgēņijs Stamburskis
Foto: gladiator.lv

30.augustā, Somijas pilsētā Tamperē „Metro Auto” arēnā savu kārtējo profesionālā boksa cīņu aizvadīja „Baltijas boksa līgas” pārstāvis Jevgēņijs Stamburskis. Diemžēl pirms laika latvietis ar TKO bija spiests atdzīt sava pretinieka pārākumu.

Sešu raundu cīņā mūsu smagsvaram Jevgēņijam Stamburskim (4-16, 1 KO) bija jātiekas ar vietējo atlētu Juho Hāpoju (6-2, 4 KO).

Cīņas sākums jau nebija diez ko cerīgs Latvijas bokserim, jo tas jau no pirmā gonga atskanēšanas brīža iesēdās aizsardzībā, ļaujot pretiniekam atstrādāt savas sitienu kombinācijas. Brīdī, kad Samburskis izlīda no aizsardzības un mēģināja uzbrukt, apmainoties ar somu bokseri ar sitieniem, Latvijas pārstāvis izlaižot vienu no šiem sitieniem atradās nokdaunā. Šī iemesla dēļ tiesnesis pieņēma lēmumu apstādināt cīņu un atdot uzvaru ar TKO jau pirmajā raundā ringa saimniekam Juho Hāpojam.

Izmantotie resursi:
boxrec.com
gladiator.lv


, 2008-09-01 12:17, pirms 16 gadiem
4-16, 1 KO
ne ip.laba statistika
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Džošua un Dubuā septembrī par IBF titulu cīnīsies Vemblija stadionā

Par IBF smagsvaru čempionu jostas īpašnieku kļuvušajam Danielam Dubuā titula aizstāvēšana gaidāma 21. septembrī, kad pretī stāsies Entonijs Džošua. Viņu duelis norisināsies Vemblija stadionā Londonā.
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters/Scanpix

Usiks atsakās no IBF čempiona titula un "uzdāvina" to Džošua-Dubuā

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks sociālajos tīklos paziņojis, ka atsakās no IBF pasaules čempiona titula. Viņam gan, visticamāk, tāpat šis tituls būtu ticis atņemts, jo obligātās aizstāvēšanas cīņas vietā viņš noskaņojas revanša cīņai pret Taisonu Fjūriju, kas plānota gada beigās.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix

ASV bokseris Garsija diskvalificēts uz gadu, uzvara pār Heiniju atcelta

ASV boksa zvaigzne Raiens Garsija par aizliegto vielu lietošanu diskvalificēts uz vienu gadu, kā arī viņam atņemta iepriekšējā cīņā pret Devinu Heiniju izcīnīta uzvara, vēsta ESPN. Šīs cīņas oficiālais rezultāts tagad ir "bez uzvarētāja".